• gratis verzending vanaf 49 euro
  • 24 uurs levering
  • verzenddatum zelf kiezen
Home > Nieuwe Producten

AEsthetica indak zonnepanelen

160,00
Prijs incl. BTW:160,00
Levertijd:  3-5 werkdagen
Uitvoering:
Omschrijving    Beoordelingen    Gerelateerde producten     

Dit systeem bieden wij aan doormiddel van een offerte. Ieder dak is anders waardoor de aangegeven € 160,- een indicatieprijs is per paneel. Heeft u interesse vraag dan vrijblijvend een offerte aan>


In-dak zonnepanelen, mooi en makkelijk te installeren.

Voor wie zonnepanelen wenst in te bouwen of wellicht overweegt om zonnepanelen in dakpannen te integreren, bieden wij AEsthetica in-dak montagesysteem aan. Deze in-dak zonnepanelen zijn volledig geïntegreerd in het dak. De zonnepanelen liggen niet óp de dakpannen maar komen in plaats van de dakpannen.

Omdat de in-dak zonnepanelen perfect in lijn liggen met de dakpannen vormen ze één geheel met het bestaande dak. Het montagesysteem komt daarmee tegemoet aan de groeiende vraag naar esthetische in-dak zonnepanelen. Mensen willen graag kiezen voor duurzaam, maar niet ten koste van de uitstraling van de woning.

Specifieke kenmerken systeem
- Ongekende esthetische waarde
- Volledige integratie met het dak
- Eenvoudige montage
- Geen extra belasting voor het dak
- Zowel portrait als landscape verkrijgbaar
- Betere systeemprestaties door windkoeling
- Minder kans op schade aan panelen
- BTW retour mogelijk

Betere prestaties
De prestaties van zonnepanelen kunnen behoorlijk uiteenlopen. Zo zijn de kwaliteit van de gekozen zonnepanelen, de engineering van het systeem en de zorgvuldigheid tijdens de installatie van invloed op het rendement. Het zonnepanelen in-dak systeem AEsthetica zorgt voor optimale prestaties. Doordat er ventilatie gecreëerd wordt tussen de verschillende zonnepanelen en de waterkerende laag, worden de panelen gekoeld. Dit zorgt er weer voor dat de panelen beter presteren vergeleken met een traditioneel inbouwsysteem. 

Betrouwbare en duurzame in-dak montage
Niet alleen betere prestaties maar ook minimaal risico op schade aan de panelen. Het frame waarin de panelen worden gemonteerd zijn zodanig ontworpen dat de panelen vrij kunnen bewegen. Uitzetten en krimpen door warmte van de panelen kan dus zonder problemen en levert geen beschadiging op.

Het AEsthetica in-dak montagesysteem is uitstekend geschikt voor alle typen woningbouw en kan toegepast worden bij zowel nieuwbouw als renovaties. 

Filmpje 

Winkelwagen
Geen artikelen
€ 0,00
Klantenservice
Kunnen wij u helpen?
Bel of mail:
(045) 562 27 21
stuur een mail
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17.00 uur
1. AEsthetica indak zonnepanelen