• gratis verzending vanaf 49 euro
  • 24 uurs levering
  • verzenddatum zelf kiezen
Home > Milieuvriendelijk > Hip Hergebruik

de Dopper

12,50
Prijs incl. BTW:12,50
Levertijd:  3-5 werkdagen
Kleur:
Omschrijving    Beoordelingen (299)    Gerelateerde producten     

Nu verkrijgbaar in 5 kleuren: Het ideale flesje voor kraanwater!

De Dopper is een initiatief ter promotie van kraanwater en het terugdringen van de berg plastic afval. Hiervoor heeft de Dopper het ideale flesje voor kraanwater op de markt gebracht; duurzaam, handig en mooi. Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! De Dopper wordt klimaat neutraal in Nederland geproduceerd, is vrij van BPA en draagt bij aan drinkwaterprojecten in Azië en Afrika.

We gooien per dag meer dan 500.000 plastic flesjes weg. Deze belanden bij het vuilnis, maar ook vaak op straat en in de zee. Veeg al dat  plastic bij elkaar en je hebt een eiland zo groot als Spanje en Frankrijk

Een waterflesje in de winkel is even duur als 325 liter kraanwater... Met de dopper bent u dus veel goedkoper uit!

In de dopper kan iets minder dan een halve liter water, de afmetingen zijn 240 x 60 mm (hoogte x diameter)

Tip! Bestel hier uw Sportcap>


Waarom de Dopper?

1. Kraanwater moet ons favoriete drankje worden!
Kraanwater is calorieloos, duurzaam en zuiver. Een glas water uit de kraan lest je dorst voor 100% met 0 calorieën voor ongeveer 0 cent. Kraanwater is heel zuiver, het moet zelfs aan strengere eisen voldoen dan mineraalwater.
 
2. De Dopper steunt Simavi!
Simavi ontwikkelt projecten voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. 
 
3. Dopper verkleint de plastic berg!
Er worden per dag, alleen al in Nederland, minimaal 500.000 plastic (water)flesjes weggegooid. Ze belanden op de vuilnisbelt, maar ook op straat of in de zee. Er drijft een eiland aan plastic afval in de oceanen ter grootte van Frankrijk en Spanje. Daar komt nog bij, dat er voor 1 flesje water nog eens 1 liter water en een kwart liter olie nodig is.

De Dopper is voor het grootste gedeelte gemaakt van gerecycled en duurzaam materiaal, vrij van schadelijke stoffen. Hup, zo de vaatwasser in of gemakkelijk schoon te maken met een afwasborstel.
 
4. De bestaande flesjes zijn...mwah
Je kunt natuurlijk een glas gebruiken en telkens omspoelen. Maar, on the go is dat niet echt handig. Of een wegwerpflesje telkens hervullen. Maar, dat is niet heel fris en ze worden ook snel een beetje smoezelig. De Dopper is hét ideale flesje om mee te nemen en heeft een inhoud van iets minder dan een halve liter. Bovendien is de Dopper een mooi, Nederlands design van Rinke van Remortel. Daar wil je ook nog eens graag mee gezien worden!
 
5. Dopper promoot kraanwater!
De Dopper is niet alleen een flesje, maar ook een initiatief om kraanwater te promoten. Koop je een Dopper, steun je die activiteiten ook. En hoe meer mensen om kraanwater voor hun Dopper vragen, hoe meer plaatsen er zullen komen waar je kunt bijtappen. Er is een Dopper applicatie met locaties waar je gratis kraanwater kan tappen!


Eco Pro zakelijkBent u op zoek bent naar een relatiegeschenk of kerstcadeau? Dan bent u bij Eco Pro aan het juiste adres. Wij kunnen onbedrukte en bedrukte Doppers aanbieden. Vraag hier uw offerte aan>

Winkelwagen
Geen artikelen
€ 0,00
Klantenservice
Kunnen wij u helpen?
Bel of mail:
(045) 562 27 22
stuur een mail
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17.00 uur
1. de Dopper