All-in Zonnepanelenpakketten

Wilt u zonnepanelen kopen en bent u géén doe-het-zelver? Geen probleem! Wij bieden ook all-in zonnepanelenpakketten, dit is inclusief advies, ontwerp en installatie.

Vul hier beneden onze online Dakcheck in en ontvang gratis advies over de hoeveelheid zonnepanelen, welk soort zonnepanelen en hoeveel energie u kunt opwekken. De vrijblijvende offerte omvat tevens het meest optimale dakplan, de kosten inclusief terugverdientijd en opbrengst, en optioneel extra garanties en monitoring.

]navigation-dakcheck-banner

Bespaarbazaar is een activiteit van Volta Solar: een van de grootste spelers op het gebied van zonne-energie in Nederland en België. We ontwerpen, installeren en onderhouden zonnepaneleninstallaties voor particulieren en bedrijven.

Volta Solar is onderdeel van een landelijke groep van 7 Service Partners van Essent. Samen bedienen we meer dan 1,4 miljoen klanten in heel Nederland.

navigation-dakcheck-banner

  1. Vul uw persoonlijke gegevens in, zoals adres en jaarlijks verbruik
  2. Onze adviseur bekijkt uw situatie op basis van luchtfoto’s en met speciale software wordt uw dak nauwkeurig opgemeten
  3. Indien er vragen zijn, neemt de adviseur telefonisch contact met u op
  4. Wij ontwerpen het optimale zonnepanelensysteem voor uw situatie
  5. U ontvangt een overzicht met ons advies, inclusief kosten en besparing

Installatie van uw zonnepanelen

Al onze medewerkers zijn VCA opgeleid en hebben ruime ervaring met het plaatsen van zonnepaneleninstallaties. We werken uitsluitend met eigen teams en vaste installatiepartners. Door regelmatige controles tijdens en na installatie borgen we de kwaliteit. Tevens organiseren we trainingen en informatiebijeenkomsten voor onze montageteams en partners.

Voorafgaand aan de installatie wordt elk detail met u besproken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Na installatie loopt de monteur samen met u een checklist door en geeft hij uitleg over de installatie en werking van het systeem. De installatie van uw zonnepanelen wordt doorgaans in één dag opgeleverd en u wekt al direct groene stroom op.

Meer informatie over Volta Solar vindt u op www.voltasolar.nl.