• gratis verzending vanaf 49 euro
  • 24 uurs levering
  • verzenddatum zelf kiezen
Home > Zonneboiler

HRSolar boiler 300 liter met 4 x 2.5 m collector | Tapwater-CV

5.499,00
Normaal, incl. BTW:6.558,95
Actieprijs:5.499,00
Levertijd:  3-5 werkdagen
Omschrijving    Beoordelingen    Gerelateerde producten     

U kan nu ISDE subsidie ontvangen.

Meer informatie: www.rvo.nl/ISDE 


Bespaar fors op uw gasrekening met dit hoogwaardige zonneboilersysteem.

Dit HRSolar systeem is voor het voorverwarmen van tapwater en ruimteverwarming. Het voorverwarmde water kunt u gebruiken om te douchen, wassen en voor alle overige warmwaterkranen. Het systeem is voorzien van een RVS voorraadvat met een inhoud van 120, 200, 300 of 400 liter. Dit voorraadvat wordt verwarmd door minimaal 1 collector. Het aantal collectoren is afhankelijk van uw systeemgrote.

Aansluiten op uw verwarming
De zonnegascombi is een zonneboiler die naast tapwaterverwarming ook gedeeltelijk de ruimteverwarming verzorgt. Het boilervat is verbonden met een collector. Het collectorcircuit is een volledig gescheiden gesloten circuit, dat onder druk is gevuld met een glycol/water-mengsel. De aangesloten CV-combiketel zorgt, indien nodig, voor de naverwarming van het sanitaire water.

De tweede spiraal bovenin in het boilervat wordt gebruikt voor ruimteverwarmingondersteuning. Hiervoor wordt de retourtemperatuur van het verwarmingscircuit gemeten. Indien deze lager is dan de temperatuur bovenin het boilervat, schakelt de driewegklep om en leidt het verwarmingswater over het bovenste spiraal. Het systeem wordt geleverd met extra temperatuursensoren voor de meting bovenin de boiler. De sensoren zijn voor het meten van de retourleiding. Daarnaast is er een BS+ regelaar in de set opgenomen voor het aansturen van het systeem.

Voor hoeveel mensen is dit systeem geschikt?
Wij gaan er vanuit dat een volwassen persoon tussen de 40 a 50 liter warm tapwater per dag verbruikt. De voorraadvaten zijn bij tapwater met ruimteverwarming alleen in staande varianten te verkrijgen vanaf 200 liter.

Inhoud pakketten
- Collector-(en)
- Passend RVS voorraadvat
- Statisch (60°C) mengventiel en boilersensor
- Pompset (inclusief: regelaar, overstort, manometer, vul- en aftapkraan, aansluiting expansievat)
- Expansievat, inclusief muurbeugel en puntstuk ½” x 15 mm knel
- Kant-en-klare Antifrogen glycol Ready-Mix
- Collectorsensor
- Montagemateriaal vlakdak of pannendak

Besparing 
De besparing is bij iedereen anders. Warmte wordt maar tijdelijk opgeslagen. Wanneer u weinig gebruik maakt gaat de warmte weer verloren. Bij een hoog gebruik kan er ook veel bespaart worden.  Uw besparing in euro`s per jaar is afhankelijk van uw gastarief. Dit tarief kunt u vinden op uw jaarafrekening.

Waarom een zonneboiler van HRSolar?
Wij hebben gekozen voor HR Solar omdat wij onderstaande punten erg belangrijk vinden:
- 100% Nederlands fabricaat (de fabriek staat in zuid-Holland, De Lier)
- In Europa haalt HRSolar het hoogste rendement
- Snelle en korte lijnen bij storingen en garantie gevallen
- Eenvoudige en kwalitatieve montage
- HRSolar maakt onder andere gebruik van opdak montage systemen. Doordat de boilers het zelfde formaat als zonnepanelen hebben kan dit product onopvallend tussen zonnepanelen geplaatst worden.

Wie is HRsolar?

Montage
Wanneer u een zonneboiler gaat aanschaffen is dat voor de meeste mensen niet zelf aan te leggen. Onze monteurs zijn door HRSolar opgeleid. Bovenstaande prijs is onze richtprijs voor het systeem exclusief montage. Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u een offerte aanvragen door te klikken op offerte. Wij nemen dan spoedig contact met u op om met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Duurzaamheidslening
Wist u dat u momenteel gebruik kunt maken van de nationale duurzaamheidslening? Het te lenen bedrag mag voor 50% besteed worden aan zonnepanelen. Door uw investering in zonnepanelen te combineren met een zonneboiler kunt u de totale investering doen met een duurzaamheidslening.

Meer informatie over de nationale duurzaamheidslening vindt u hier >

Optioneel
Het systeem kan uitgebreid worden met een SunWash. Op ieder type wasmachine kan de SunWash worden aangesloten. Zo wordt uw wasmachine voorzien van warmwater uit uw voorraadvat.

Download`s

Kwaliteitsverklaring HRSolar >

Installatiehandleiding >

Winkelwagen
Geen artikelen
€ 0,00
Klantenservice
Kunnen wij u helpen?
Bel of mail:
(045) 562 27 22
stuur een mail
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17.00 uur
1. HRSolar boiler 300 liter met 4 x 2.5 m collector | Tapwater-CV