Duurzaamheidslening SVn voor zonnepanelen

De duurzaamheidslening voor zonnepanelen kan tegen een zeer lage rente vanaf 2,4% afgesloten worden. De maandelijkse aflossing is lager dan de besparing, waardoor u direct begint met besparen. De lening wordt via uw Gemeente of Provincie afgesloten bij het “Stimuleringsfonds Volkshuisvesting”.

Lening of spaargeld?

Zelfs als u spaargeld ter beschikking heeft, kan het interessanter zijn om de duurzaamheidslening te gebruiken. De rente die u over de lening betaalt is immers lager dan de rente die u op uw spaargeld krijgt. Met de duurzaamheidslening worden zonnepanelen ook toegankelijk voor iedereen die geen spaargeld heeft.

DuurzaamheidsleningDuurzaamheidsleningen tot € 7.500,- geldt het 10 jaar vaste rentetarief van de Duurzaamheidslening. Voor bedragen tussen € 7.500,- en € 25.000,- geldt het 15 jaar vaste rentetarief van de Duurzaamheidslening. Op de website van SVn zijn de actuele rentetarieven te vinden.

Steeds meer van onze klanten maken gebruik van de duurzaamheidslening. In de praktijk betekent dit dat u onze factuur indient bij de leningverstrekker. Zij maken het geld vervolgens over op onze rekening. Op de website van SVn vindt u meer informatie over de duurzaamheidslening.

Wat kunt u verdienen met zonnepanelen?


1) Vraag binnen 2 minuten uw gratis dakcheck aan!

2) Dit is wat wij gratis en vrijblijvend voor u doen:
– Onze adviseur bekijkt uw situatie op basis van lucht- en straatfoto’s.
– Uw dak wordt op de centimeter nauwkeurig ingemeten met speciale software.
– Wij ontwerpen het optimale zonnestroomsysteem voor uw situatie.

3) U ontvangt ons “door velen geprezen” advies en offerte voor zonnepanelen op uw dak.
Al meer dan 30.000 huishoudens gingen u voor!

Direct advies en offerte op maat? Doe de gratis online dakcheck