Volta Solar is sinds 2007 gespecialiseerd in zonne-energie. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonnepaneleninstallaties is de kernactiviteit van ons bedrijf. Hierbij vormen wij één schakel tussen de fabriek en de eindklant.

bedrijfspand volta solar

Landelijke dekking

Volta Solar is onderdeel van een landelijke franchise van 5 Service Partners: Volta Limburg, Energiewacht, Energiewacht Groep, Geas en Kemkens. Samen bedienen wij meer dan 1,2 miljoen klanten in heel Nederland. Onze adviseurs en monteurs zijn altijd in de buurt.

pand volta solar

Centre of Expertise Zon

Binnen de franchise is Volta Solar het Centre of Expertise op gebied van zonne-energie. Dit betekent dat Volta Solar ondersteuning biedt op commercieel vlak. Verder wordt de planning en logistiek voor de Service Partners door Volta Solar verzorgd.

Aantoonbare kennis en ervaring

Volta Solar is erkend Zonnekeur Installateur. Met het Zonnekeur kunnen installateurs aantonen dat ze de benodigde kennis en ervaring in huis hebben. Alleen SEI erkende installateurs komen in aanmerking voor het Zonnekeur.

Sei
Volta Solar is “SEI erkend zonnestroom installateur”. De SEI erkenning geeft u de zekerheid dat onze technisch beheerder voldoende kennis en ervaring heeft op het gebied van zonnestroom. Ook toont de SEI erkenning aan dat wij adequaat opgeleide mensen in dienst hebben. Onze organisatie wordt jaarlijks gecontroleerd op bepaalde onderdelen.

zonnekeur-installateur
Volta Solar is een Zonnekeur installateurs in Nederland. Zonnekeur is ontwikkeld door de branchevereniging Holland Solar en wordt ondersteund door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De onafhankelijke stichting Duurzame Energie Prestatie Keur (DEPK) waarborgt de kwaliteit ervan.

Zonnekeur installateurs hebben aantoonbaar veel ervaring, hebben het landelijke examen zonne-energie installateur behaald en hebben de praktijk toets met goed gevolg doorstaan. Kiezen voor het Zonnekeur is daarom kiezen voor zekerheid, voor een lang, betrouwbaar en veilig gebruik van zonne-energie.
Download certificaat

Bedrijfsgegevens Volta Solar BV

Bezoekadres:
Eisterweg 6
6422 PN Heerlen

Postadres:
Postbus 113
6400 AC Heerlen

T:  088-0237480
E: zonnepanelen@voltasolar.nl

KvK-nummer: 57067325
BTW-identificatienummer: NL852424516B01