Solar Frontier logo

Met Solar Frontier zonnepanelen krijgt u de hoogste opbrengst per Wattpiek en een zeer fraai uiterlijk op uw dak.

Producteigenschappen

– 10-12% meer opbrengst per Wattpiek
– egaal zwarte platen, zeer fraai uiterlijk
– minder gevoelig voor schaduw
– hogere opbrengst bij bewolking
– betere prestaties bij warm weer

Betere prestaties

Solar Frontier dunnefilm zonnepanelen werken beter bij bewolking, schaduw en indirect licht. Ideaal voor ons Nederlands klimaat. In de praktijk zien wij dat Solar Frontier zonnepanelen, in combinatie met SolarEdge omvormers, jaarlijks 10-12% meer energie opwekken per Wattpiek.

Solar Frontier schaduw

Fraai uiterlijk

De dunnefilm zonnepanelen van Solar Frontier hebben een egaal zwart uiterlijk. Er zijn geen zonnecellen zichtbaar, waardoor de zonnepanelen minder opvallen op het dak. Er ontstaat één strak zwart vlak.
solar frontier paneel

Aurora- effect

Hoe goed en mooi de zonnepanelen van Solar Frontier ook zijn, het kan voorkomen dat van dichtbij een licht troebel effect zichtbaar is op één van de zonnepanelen. Dit zogenaamde “Aurora-effect” heeft geen negatief effect op de prestaties van de zonnepanelen en is een gevolg van het productieproces, waarin gebruik gemaakt wordt van Zink (Zn) in plaats van het giftige Cadmium (Cd). Vanaf een afstand van 5 meter is dit effect al bijna niet meer zichtbaar.

Solar Frontier

Solar Frontier dunnefilm zonnepanelen worden geproduceerd in Japan door een dochteronderneming van Shell. Solar Frontier is de grootste fabrikant van CIS dunnefilm panelen ter wereld. De sterke moedermaatschappij, de indrukwekkende R&D en de herverzekerde garantie van 10 jaar maken dit een zeer solide product.

De Solar Frontier zonnepanelen bevatten geen verontreinigende stoffen, zoals cadmium en lood, en voldoen aan de RoHS-richtlijn (Restriction of Hazardous Substances). Bovendien hebben de zonnepanelen van Solar Frontier een energie-terugverdientijd van minder dan 1 jaar, in vergelijking met 2,5 jaar voor andere  fabrikanten.

Voorbeeldproject

Solar_Frontier_voorbeeld

20 x Solar Frontier panelen met SolarEdge omvormer
“Na de nodige research gedaan te hebben bij verschillende leveranciers, is de keuze gevallen op Volta Solar. Degelijke materialen, goede merken, gedetailleerde offerte en verder keurige beantwoording van mijn (talloze) vragen. Onze keuze is gevallen op Solar Frontier panelen (prachtig egaal zwart), Solar Edge omvormer en Van der Valk montagesysteem. Vooraf heb ik de materialen nog bekeken in Voerendaal en dat zag er allemaal keurig uit, mede omdat ik op steenworp afstand woon. Ook potentiële klanten die verderaf wonen kunnen zonder zorgen bestellen. Het montageteam heeft de installatie vervolgens op de afgesproken dag keurig geïnstalleerd. Neem nooit genoegen met een Clickfix systeem, maar ga voor een degelijke geschroefde montage zoals Van der Valk. Op alle vlakken is Volta Solar een aanrader!”

Wat kunt u verdienen met zonnepanelen?


1) Vraag binnen 2 minuten uw gratis dakcheck aan!

2) Dit is wat wij gratis en vrijblijvend voor u doen:
– Onze adviseur bekijkt uw situatie op basis van lucht- en straatfoto’s.
– Uw dak wordt op de centimeter nauwkeurig ingemeten met speciale software.
– Wij ontwerpen het optimale zonnestroomsysteem voor uw situatie.

3) U ontvangt ons “door velen geprezen” advies en offerte voor zonnepanelen op uw dak.
Al meer dan 30.000 huishoudens gingen u voor!

Direct advies en offerte op maat? Doe de gratis online dakcheck