Wat is de beste zonneboiler voor uw situatie?

Welke zonneboiler het beste bij u past, is afhankelijk van uw huishouden en uw jaarlijks warm water verbruik. Grote gezinnen met een hoog verbruik halen meer rendement uit een combinatie zonneboiler. Een smart- of combinatie zonneboiler levert een hoger rendement op, maar is duurder in aanschaf. Een tapwater zonneboiler vereist een kleinere investering, maar levert ook minder rendement op. Onze adviseurs geven u graag gratis en vrijblijvend advies over welke zonneboiler het beste bij u past.

Merk zonneboiler

Wij werken samen met het in Zuid-Holland gevestigde HRsolar. De systemen van HRsolar zijn de afgelopen 8 jaar als beste uit de test gekomen bij verschillende onafhankelijke instanties. De Consumentenbond, KIWA-Gastec en ISFH zijn allemaal positief over HRsolar. De systemen van HRsolar leveren in Europa het hoogste rendement. De productie van de componenten vindt plaats in Nederland. Zo kan de kwaliteit tijdens het productieproces nauwlettend worden gecontroleerd en zijn de communicatie- en transportlijnen kort.HRsolar logo

HRsolar produceert al sinds 2008 zonneboiler systemen met een hoog rendement. Met deze ruime ervaring wordt HRsolar gezien als de marktleider en specialist van thermische zonne-energie in Nederland. Het bedrijf is constant op zoek naar manieren om het rendement van de producten te verbeteren. Het doel is om zonneboilers met de laagste prijs per GJ/kWh te kunnen produceren in de toekomst.

Testprocedures en keurmerken

De zonneboilers van HRsolar zijn in 2016 onderworpen aan een uitgebreide test van de Consumentenbond. Deze test werd door de Consumentenbond uitgevoerd vanuit het Europese CLEAR project, een initiatief van de European Solar Thermal Industry Federation (ESTIF). In dit project werken meerdere Europese consumentenorganisaties samen om onderzoek te doen naar zon-thermische systemen.

Tijdens deze testprocedures wordt er gekeken of de systemen voldoen aan de Europese normen. Daarnaast worden systemen van verschillende fabrikanten met elkaar vergeleken.  Het HRsolar systeem leverde de beste prestaties in vergelijking met systemen van andere fabrikanten. De zonnecollectoren van HRsolar zijn voorzien van een Solar Keymark keurmerk. Hierdoor komen de systemen automatisch in aanmerking voor subsidie.

Solar_keymark_keurmerk

 

Tijdens de testprocedure zijn de collectoren blootgesteld aan gesimuleerde regen- en hagelbuien, windstoten en belasting door sneeuwval. De HRsolar zonnecollectoren hebben deze tests doorstaan om aan de Europese eisen te kunnen voldoen.

Garantie

HRsolar biedt een garantie van 10 jaar op de zonnecollectoren. Glasbreuk en vorstschade zijn hiervan uitgezonderd. Op de werking en deugdelijkheid van de voorraadvaten wordt 5 jaar garantie gegeven. In het geval van corrosie wordt er in de eerste twee jaar 100% garantie gegeven. De garanties zijn enkel geldig als de zonneboiler is geïnstalleerd door een erkend installateur. Volta Solar behoort tot de erkende installateurs. Onze monteurs hebben hiervoor een training gevolgd bij HRsolar.

 

Wat kunt u verdienen met zonne-energie?

1) Vraag binnen 2 minuten uw gratis dakcheck aan!

2) Dit is wat wij gratis en vrijblijvend voor u doen:

– Onze adviseur bekijkt uw situatie op basis van lucht- en straatfoto’s.
– Uw dak wordt op de centimeter nauwkeurig ingemeten met speciale software.
– Wij ontwerpen het optimale zonnepanelensysteem voor uw situatie.

3) U ontvangt ons “door velen geprezen” advies voor zonnepanelen op uw dak.

Al meer dan 40.000 huishoudens gingen u voor!

Direct advies op maat? Doe de gratis online dakcheck