In tegenstelling tot fossiele brandstoffen is zonne-energie gratis en vrijwel onbeperkt beschikbaar. Met een zonneboiler verwarmt u uw tapwater op een duurzame manier met behulp van zonne-energie. Op deze pagina leest u meer over de voordelen van een zonneboiler.

Financiële voordelen zonneboiler

Besparing op uw gasrekening

Met een zonneboiler bespaart u tot wel 70% op uw gasverbruik voor het verwarmen van water. Dit is goedkoper én beter voor het milieu. De overheid blijft de belasting en heffingen op gas verhogen om het gebruikt hiervan te ontmoedigen. Hierdoor blijft de gasprijs in de toekomst stijgen, waardoor het rendement van een zonneboiler steeds hoger wordt.

Uw woning stijgt in waarde

Door het gebruik van zonne-energie stijgt uw woning in waarde en verbetert uw energielabel. Een duurzame woning is hoger in waarde en wordt in sommige gevallen sneller verkocht.

U maakt gebruik van duurzame energie

Door gebruik te maken van zonne-energie draagt u bij aan een beter milieu en een groenere toekomst. Verder is zonne-energie gratis, en dat merkt u aan uw eindafrekening. U draagt zelf bij aan gemaakte afspraken voor de verbetering van het milieu, zoals het Convenant 10PJ van de Nederlandse Overheid.

U profiteert nu van een gunstige ISDE subsidie

Als u nu een zonneboiler aanschaft, kunt u gebruik maken van de ISDE subsidie. Hierdoor wordt de aanschafprijs van een zonneboiler een stuk minder. U kunt tot maximaal €2.167,- aan subsidie ontvangen voor het aanschaffen van een zonneboiler.

Voordelen HRsolar zonneboilers

HRsolar logo

Wij werken met zonneboilersystemen van HRsolar. De zonnecollectoren van HRsolar hebben dezelfde afmetingen als onze zonnepanelen. Hierdoor kunnen ze mooi naast of tussen uw zonnepanelen op het dak gemonteerd worden. De zonnepanelen en zonnecollectoren vormen zo één geheel. Dat komt goed uit, want een zonneboiler in combinatie met zonnepanelen = 100% rendement. Verder is HRsolar een Nederlands bedrijf dat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit en een hoog rendement.

Wat kunt u verdienen met zonne-energie?

1) Vraag binnen 2 minuten uw gratis dakcheck aan!

2) Dit is wat wij gratis en vrijblijvend voor u doen:

– Onze adviseur bekijkt uw situatie op basis van lucht- en straatfoto’s.
– Uw dak wordt op de centimeter nauwkeurig ingemeten met speciale software.
– Wij ontwerpen het optimale zonnepanelensysteem voor uw situatie.

3) U ontvangt ons “door velen geprezen” advies voor zonnepanelen op uw dak.

Al meer dan 40.000 huishoudens gingen u voor!

Direct advies op maat? Doe de gratis online dakcheck