Net als bij een CV ketel is het bij zonnepanelen niet vanzelfsprekend dat de installatie optimaal blijft werken, zonder hier periodiek aandacht aan te schenken. Bij zonnepanelen kan het lang duren voor u een storing opmerkt, afhankelijk van hoe vaak u dit controleert en of u weet waar u op moet letten. Het ServiceGarantPlan van Volta Solar biedt de oplossing.

Ontzorging door Volta Solar ServiceGarantPlan

Volta Solar blijft graag verantwoordelijk voor een goed en veilig werkende installatie, ook gedurende de lange periode na oplevering. Daarom hebben wij een systeem ontwikkeld, waarmee wij tegen lage kosten kunnen waarborgen dat uw systeem iedere dag opnieuw goed en veilig functioneert.

Snelle analyse bij storingen

Sluit u ons ServiceGarantPlan af, dan wordt uw systeem continu gecontroleerd op een goede en veilige werking. U ontvangt hier maandelijks een statusrapport van. Bij een storing krijgen wij direct een melding. De storing wordt binnen 1-2 werkdagen geanalyseerd. Vervolgens wordt direct actie ondernomen om de storing op te lossen.

Service zonder bijkomende kosten

Door een ServiceGarantPlan af te sluiten, betaalt u geen kosten voor de arbeid van onze servicemonteurs en geen transportkosten voor levering van nieuwe onderdelen of het afvoeren van defecte onderdelen. Deze kosten worden niet gedekt door de fabrieksgaranties. Voor iedereen die een ServiceGarantPlan bij ons afsluit, kunnen wij op lange termijn service blijven bieden zonder hoge kosten te hoeven rekenen voor arbeid en transport.

Wat kunt u verdienen met zonne-energie?

1) Vraag binnen 2 minuten uw gratis dakcheck aan!

2) Dit is wat wij gratis en vrijblijvend voor u doen:

– Onze adviseur bekijkt uw situatie op basis van lucht- en straatfoto’s.
– Uw dak wordt op de centimeter nauwkeurig ingemeten met speciale software.
– Wij ontwerpen het optimale zonnepanelensysteem voor uw situatie.

3) U ontvangt ons “door velen geprezen” advies voor zonnepanelen op uw dak.

Al meer dan 40.000 huishoudens gingen u voor!

Direct advies op maat? Doe de gratis online dakcheck