Duurzaamheidslening SVn voor zonnepanelen

Gemeenten en provincies willen het gebruik van duurzame energie stimuleren. Dit doen zij door mensen financieel te ondersteunen bij het aanschaffen van duurzame producten. De duurzaamheidslening voor zonnepanelen kan tegen een zeer lage rente vanaf 2,4% afgesloten worden. De maandelijkse aflossing is lager dan de besparing. Hierdoor begint u direct met besparen. De lening wordt via uw Gemeente of Provincie afgesloten bij het “Stimuleringsfonds Volkshuisvesting”. Let op: Sluit de lening af voordat u de zonnepanelen installeert. Als de zonnepanelen al geïnstalleerd zijn vóórdat de lening is goedgekeurd, krijgt u deze niet toegekend.

Zonnepanelen lening of spaargeld?

Met deze lening worden zonnepanelen toegankelijk voor iedereen die geen spaargeld heeft. Ook als u wel spaargeld ter beschikking heeft, kan het interessanter zijn om de duurzaamheidslening te gebruiken. De rente die u over de lening betaalt is immers lager dan de rente die u op uw spaargeld krijgt.

Rentetarieven Duurzaamheidslening

DuurzaamheidsleningBij duurzaamheidsleningen tot € 7.500,- geldt het 10 jaar vaste rentetarief van de Duurzaamheidslening. Voor bedragen tussen € 7.500,- en € 25.000,- geldt het 15 jaar vaste rentetarief van de Duurzaamheidslening. Op de website van SVn zijn de actuele rentetarieven te vinden.

Steeds meer van onze klanten maken gebruik van deze lening. In de praktijk betekent dit, dat u onze factuur indient bij de leningverstrekker. Zij maken het geld vervolgens over op onze rekening. Op de website van SVn vindt u meer informatie over de duurzaamheidslening.

Wat kunt u verdienen met zonne-energie?

1) Vraag binnen 2 minuten uw gratis dakcheck aan!

2) Dit is wat wij gratis en vrijblijvend voor u doen:

– Onze adviseur bekijkt uw situatie op basis van lucht- en straatfoto’s.
– Uw dak wordt op de centimeter nauwkeurig ingemeten met speciale software.
– Wij ontwerpen het optimale zonnepanelensysteem voor uw situatie.

3) U ontvangt ons “door velen geprezen” advies voor zonnepanelen op uw dak.

Al meer dan 40.000 huishoudens gingen u voor!

Direct advies op maat? Doe de gratis online dakcheck