BenQ Solar logo AUO logo

BenQ Solar werd in 2008 opgericht als onderdeel van AU Optronics en is zelfstandig gaan opereren in 2012. Alhoewel de officiële merknaam van de zonnepanelen in 2015 veranderd is naar AUO, staat het in de solar branche nog steeds bekend als BenQ. AU Optronics is een van de grotere fabrikanten van TFT-LCD schermen wereldwijd en heeft daarmee een solide basis.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Taiwan en heeft vestigingen in Nederland, de Verenigde Staten, Australië, Duitsland, Italië, Frankrijk en Zuid-Korea. BenQ Solar levert zonnepanelen wereldwijd.

BenQ Solar AUO kantoren fabrieken

Voordelen BenQ Solar

BenQ Solar AUO MONO BLACK zonnepaneel

BenQ Solar kwaliteit en certificaten

BenQ Solar maakt gebruik van de kennis en technieken van moederbedrijf AU Optronics. Daardoor wordt kwaliteit en een efficiënt productieproces gegarandeerd. Het bedrijf heeft het grootste gedeelte van het productieproces in eigen hand.

Zonnepanelen van BenQ Solar zijn voorzien van diverse certificaten en voldoen aan de richtlijnen van JET, IEC 61215, IEC 61730 and UL 1703. Tevens beschikt BenQ over eigen testlaboratoria waar de zonnepanelen diverse testen ondergaan om zo de levensduur en prestaties te bewaken. Zo worden ze onder andere blootgesteld aan diverse weersomstandigheden. Doordat BenQ Solar in eigen testlaboratoria strengere eisen aanhoudt dan de wereldwijde richtlijnen, garanderen ze hoge kwaliteit producten.

BenQ Solar AUO test

BenQ Solar AUO module eigenschappenAls totaalleverancier  voldoet AUO aan zonne-energie-systeemvereisten met een breed scala aan moduleproducten met een rendement van 16% tot 21%.

Alle modules zijn voorzien van PID-weerstand (contactweerstand tegen elektrische potentieel-geïnduceerde demping), zijn brandvertragend en beschikken over diverse versterkende eigenschappen om veilig onder verschillende omstandigheden te worden geïnstalleerd.

Volta Solar levert in installeert de volgende BenQ Solar (AUO) zonnepanelen:

BenQ Solar (AUO) downloadsBenQ Solar AUO zonnepanelen

BenQ Solar (AUO) Solar brochure
AU Optronics – Your sustainable Solar Partner >>

BenQ Solar (AUO) datasheets
SunVivo PM060MW2/PM060MB2 >> 
SunForte PM096B00 >>

 

Wat kunt u verdienen met zonne-energie?

1) Vraag binnen 2 minuten uw gratis dakcheck aan!

2) Dit is wat wij gratis en vrijblijvend voor u doen:

– Onze adviseur bekijkt uw situatie op basis van lucht- en straatfoto’s.
– Uw dak wordt op de centimeter nauwkeurig ingemeten met speciale software.
– Wij ontwerpen het optimale zonnepanelensysteem voor uw situatie.

3) U ontvangt ons “door velen geprezen” advies voor zonnepanelen op uw dak.

Al meer dan 30.000 huishoudens gingen u voor!

Direct advies op maat? Doe de gratis online dakcheck