logo JA Solar

JA Solar zonnepanelen

JA Solar Holdings Co., Ltd. is opgericht in 2005 en behoort tot de grootste producenten van zonnecellen ter wereld. Het hoofdkantoor ligt in Shanghai, China.

Ja Solar wereldwijd

Veel leveranciers van zonnepanelen komen en gaan, maar JA Solar heeft als stabiele speler laten zien dat zij de steeds groter wordende vraag naar zonnepanelen makkelijk aan kunnen. Ze stonden in 2016 immers in de top 5 van wereldwijde leveranciers van zonnecellen en panelen. Sinds februari 2007 staat JA Solar op de beurs genoteerd aan de NASDAQ. De producten worden zowel residentieel en commercieel gebruikt, als ook in het kader van de terrestrische fotovoltaïsche centrale projecten.

JA Solar heeft ruime ervaring met de productie van zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit en met een hoog rendement. De R&D afdeling van JA Solar is continue bezig met onderzoek en ontwikkeling om unieke technologieën in de modulaire opbouw en cel productie te optimaliseren.

Volta Solar heeft door de jaren heen met verschillende grote zonnepanelenleveranciers gewerkt. Uit deze ervaring is gebleken dat JA Solar het beste aansluit bij de eisen en de wensen van onze klanten.

Zonnepanelen met hoge betrouwbaarheid

JA Solar is het enige bedrijf met de volledige toepassing van de dubbeldruk-technologie tijdens de ontwikkeling van de zonnecellen. Hierdoor ontstaat een uitstekende contactweerstand tegen elektrische potentieel-geïnduceerde demping (anti-PID).

JA Solar betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid op lange termijn is gegarandeerd door drievoudige IEC-standaard constructiekeuring. Dubbele elektrische toestelkeuring (EL) garandeert foutloze panelen.

Certificaten van JA Solar

De zonnepanelen van JA Solar zijn voorzien van alle belangrijke keurmerken. De productie en kwaliteit van de zonnepanelen zijn onderworpen aan een veelvoud van testen en inspectie van onafhankelijke instituten.

JA Solar certificaten

Research & Development

JA Solar R&D

Als marktleider in Research & Development (R&D) van PV cellenontwikkeling loopt Ja Solar constant 6 – 12 maanden voor op hun concurrenten. Ja Solar is het eerste bedrijf wereldwijd dat massaproductie van PV-cellen met selectieve diffusie techniek en PERC aanbied en tevens de eerste producent die de dubbeldruk-techniek toepast.

De focus van JA Solar ligt op het optimaliseren van het ontwikkelingsproces om zodoende de efficiency en betrouwbaarheid continu te verhogen. Het nominaal vermogen van de PV-panelen van JA Solar is in de massa productie gemiddeld rond 5 tot 10 watt boven het gemiddelde van de branche.

Mijlpalen JA Solar

JA Solar tijdlijn

Productie zonnepanelen

JA Solar beschikt over de modernste technologie en volledig geautomatiseerde paneel productie. De wafers, cellen en zonnepanelen worden allemaal in-huis geproduceerd.

Downloads

Download de bedrijfsbrochure (Engels)
Datasheet POLY
Datasheet MONO Full BLACK 265 – 285 Wp
Datasheet MONO Full BLACK 295 – 300 Wp
Ga naar de website van JA Solar

Wat kunt u verdienen met zonne-energie?

1) Vraag binnen 2 minuten uw gratis dakcheck aan!

2) Dit is wat wij gratis en vrijblijvend voor u doen:

– Onze adviseur bekijkt uw situatie op basis van lucht- en straatfoto’s.
– Uw dak wordt op de centimeter nauwkeurig ingemeten met speciale software.
– Wij ontwerpen het optimale zonnepanelensysteem voor uw situatie.

3) U ontvangt ons “door velen geprezen” advies voor zonnepanelen op uw dak.

Al meer dan 40.000 huishoudens gingen u voor!

Direct advies op maat? Doe de gratis online dakcheck