LG Logo

LG Solar

LG Electronics, Inc (LG) is een wereldleider en een technologische pionier van consumentenelektronica, mobiele communicatie en huishoudelijke apparatuur. Door een sterke financiële basis bevindt LG zich in een positie waar ze zich aan hun beloftes kunnen houden. Na vele jaren onderzoek en ontwikkeling heeft LG in 2008 haar eigen zonnepanelenlijn opgezet. LG heeft naast de productie ook de kwaliteitscontrole geheel in eigen handen.

CELLO technologie

LG Solar past de zogenaamde CELLO technologie toe. Hierbij wordt gebruik gemaakt van 12 dunne draden om de stroom te verdelen in plaats van de traditionele 3 balken. Hierdoor worden de draden dunner, waardoor deze nauwelijks zichtbaar zijn en het paneel een egale zwarte uitstraling heeft. Daarnaast zijn de draden rond, waardoor de zonnestralen naar de zonnecel worden afgebogen, dit resulteert in een hogere opbrengst (zie afbeelding).

CELLO Technologie LG Solar

Productie LG zonnepanelen

LG heeft een geavanceerde productielijn voor zonnepanelen. Hiermee wordt de hoge kwaliteit en prestatie van de zonnepanelen gewaarborgd (zie onderstaande video).

Kwaliteitstest LG zonnepanelen

Voordat de zonnepanelen van LG de fabriek verlaten ondergaan ze een brede reeks aan tests om de kwaliteit van de panelen te kunnen garanderen. Alle testen worden uitgevoerd volgens de laatste testprocedures in een testlaboratorium bij LG. Dit laboratorium is gecertificeerd door de TÜV Rheinland en door Underwriters Laboratories.

Downloads

Datasheet NEON
Brochure
Website

Wat kunt u verdienen met zonne-energie?

1) Vraag binnen 2 minuten uw gratis dakcheck aan!

2) Dit is wat wij gratis en vrijblijvend voor u doen:

– Onze adviseur bekijkt uw situatie op basis van lucht- en straatfoto’s.
– Uw dak wordt op de centimeter nauwkeurig ingemeten met speciale software.
– Wij ontwerpen het optimale zonnepanelensysteem voor uw situatie.

3) U ontvangt ons “door velen geprezen” advies voor zonnepanelen op uw dak.

Al meer dan 40.000 huishoudens gingen u voor!

Direct advies op maat? Doe de gratis online dakcheck