marke_solarwatt_quer_4c_w

SolarWatt biedt ongekende zekerheid met glasglas zonnepanelen.

Producteigenschappen

Voordelen glas-glas zonnepanelen

Glasglas zonnepanelen

De levensduur van een zonnepaneel is in grote mate afhankelijk van hoe goed de zonnecellen zijn beschermd tegen invloeden van buitenaf. Bij een standaard glasfolie zonnepaneel worden de zonnepanelen aan de voorzijde beschermd met een glasplaat en aan de achterzijde met een laag folie. Bij glasglas zonnepanelen wordt aan beide zijden een glasplaat gebruikt. Glas is extreem sterk en volledig ondoordringbaar. Hierdoor zijn de zonnecellen veel beter beschermd en neemt ook de stabiliteit toe, met als gevolg dat de degradatie van de panelen nihil is, waardoor de opbrengst door de jaren heen veel hoger ligt dan bij de traditionele zonnepanelen.

In onderstaand filmpje staat het verschil uitgelegd tussen de glasfolie en het glas-glas zonnepaneel.

Gegarandeerd langere levensduur en hogere opbrengst

SolarWatt geeft als enige fabrikant in de markt 30 jaar garantie op het product.
Op het vermogen wordt ook 30 jaar lineaire vermogensgarantie gegeven, 87% na 30 jaar.

solarwatt

Solarwatt staat borg voor deze garanties. Dat lijkt een triviale opmerking, maar dat is het niet. Veel zonnepanelen van buiten Europa worden direct door installateurs geïmporteerd, die daarmee voor garanties, milieunormen en productaansprakelijkheid binnen de Europese regels worden aangemerkt als ware de fabrikant. Dat betekent dat zij uiteindelijk de garanties verstrekken. Met de 30 jaar product- en vermogensgarantie op Solarwatt glas – glas panelen biedt Solarwatt als fabrikant een ongekende zekerheid.

Hoge kwaliteitsstandaard

De eisen waaraan de zonnepanelen moeten voldoen, zet SolarWatt erg hoog. Om te laten zien dat ze de hoge kwaliteit van hun producten serieus nemen, heeft SolarWatt als eerste fabrikant een test van de hoogste moeilijkheidsgraad gedaan, waarbij het zonnepaneel 1280 uur bloot wordt gesteld aan extreme omstandigheden. Daarnaast worden de zonnepanelen van SolarWatt getest volgens onder andere IEC 61701 (Zoutnevel-corrosie-test voor fotovoltaïsche (PV) modules), DIN EN 60068-2-52 second edition (Milieuproeven-Deel 2) en Testprocédé proef Kb: Zoutnevel, cyclisch (natriumchlorideoplossing). Het resultaat laat zien dat de producten van SolarWatt geen enkele gebreken vertonen op zowel elektrisch als mechanisch gebied.

Om de door zichzelf opgelegde kwaliteitseisen te waarborgen onderhoudt SolarWatt een eigen testlaboratorium. Dit testlaboratorium is door de VDE geaccrediteerd en test niet alleen de criteria volgens DIN EN of IEC, maar ook de materiaalbelastbaarheid, die SolarWatt uit langdurige praktijkervaring goed toe weet te passen.

SolarWatt

SolarWatt is een innovatieve Duitse fabrikant met meer dan 24 jaar ervaring en richt zich op zowel de zakelijke als particuliere markt. De zonnepanelen worden in Duitsland geproduceerd. Solarwatt is voor 90 procent in handen van investeerder Stefan Quandt. Stefan Quandt is onder andere grootaandeelhouder van BMW.

Solarwatt heeft middels samenwerking met BMWi een van de meest geautomatiseerde fabrieken ter wereld; de productie wordt volledig uitgevoerd door robots.

SolarWatt levert tevens innovatieve oplossingen voor het opslaan van zonne-energie in samenwerking met BMWi en Bosch.

Website
Referenties

Brochure
Datasheet POLY zonnepaneel
Datasheet MONO zonnepaneel

01_bmw-welt

Wat kunt u verdienen met zonne-energie?

1) Vraag binnen 2 minuten uw gratis dakcheck aan!

2) Dit is wat wij gratis en vrijblijvend voor u doen:

– Onze adviseur bekijkt uw situatie op basis van lucht- en straatfoto’s.
– Uw dak wordt op de centimeter nauwkeurig ingemeten met speciale software.
– Wij ontwerpen het optimale zonnepanelensysteem voor uw situatie.

3) U ontvangt ons “door velen geprezen” advies voor zonnepanelen op uw dak.

Al meer dan 40.000 huishoudens gingen u voor!

Direct advies op maat? Doe de gratis online dakcheck