De zon is een onuitputtelijke bron van schone energie, waarmee u fors kunt besparen op uw energielasten. Volta Solar laat inmiddels meer dan 3.600 klanten profiteren van zonne-energie, met kwalitatief goede systemen en perfecte service.

bedrijfspand

Volta Solar heeft meer dan 10 jaar ervaring met zonnepanelen. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonnestroom- installaties is de kernactiviteit van ons bedrijf. Hierbij vormen wij één schakel tussen de fabriek en de eindklant.

Volta Solar is één van de grotere leveranciers van zonnepanelen in Flevoland. Al onze referenties in Flevoland vindt u op het kaartje onderaan deze pagina.

Aantoonbare kennis en ervaring

De duurzame energiemarkt wordt snel volwassen. Een serieus keurmerk voor installateurs van zonnepanelen past daarbij. Met het "Zonnekeur" kunnen installateurs aantonen dat ze de benodigde kennis en ervaring in huis hebben. Alleen SEI erkende installateurs komen in aanmerking voor het Zonnekeur.

Sei

Volta Solar is "SEI erkend zonnestroom installateur". De SEI erkenning geeft u de zekerheid dat onze technisch beheerder, Hans Schoenmakers, voldoende kennis en ervaring heeft op het gebied van zonnestroom. Ook toont de SEI erkenning aan dat wij adequaat opgeleide mensen in dienst hebben. Onze organisatie wordt jaarlijks gecontroleerd op bepaalde onderdelen.

zonnekeur-installateur
Volta Solar is een Zonnekeur installateur in Nederland. Zonnekeur is ontwikkeld door de branchevereniging Holland Solar en wordt ondersteund door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De onafhankelijke stichting Duurzame Energie Prestatie Keur (DEPK) waarborgt de kwaliteit ervan.

Zonnekeur installateurs hebben aantoonbaar veel ervaring, hebben het landelijke examen zonne-energie installateur behaald en hebben de praktijk toets met goed gevolg doorstaan. Kiezen voor het Zonnekeur is daarom kiezen voor zekerheid, voor een lang, betrouwbaar en veilig gebruik van zonne-energie.
Download certificaat

pand_voltasolar2

Onze adviseurs

Onze adviseurs zijn dagelijks  bezig met zonne-energie. Het is niet iets dat ze "erbij" doen, waardoor ze zich kunnen specialiseren. Iedere dag luisteren ze naar de wensen van de klant en onderzoeken wat technisch mogelijk is. Wij hebben contact met onze fabrikanten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en regelmatig worden er producttrainingen georiganiseerd. Alleen door hier dagelijks mee bezig te zijn kunnen wij u voorzien van het beste advies.

Materialen

Wij werken met zonnepanelen van JA Solar, BenQ, SolarWatt en LG. Onze omvormers zijn doorgaans van SolarEdge. Met SolarEdge plaatsen wij een optimizer per zonnepaneel. Hier zitten veel voordelen aan. Ons montagemateriaal is van het Nedelandse Van der Valk Solar. Als u een offerte aanvraagt, komen alle voor- en nadelen van de verschillende systemen aan bod.

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar 100% tevreden klanten. We doen ons best om het gehele traject van offerte tot oplevering prettig te laten verlopen. Ook na de oplevering blijven wij graag betrokken met ons ServiceGarantPlan. Wij kunnen tegen lage kosten veel zekerheid bieden over het functioneren van uw installatie.

Wat kunt u verdienen met zonne-energie?

1) Vraag binnen 2 minuten uw gratis dakcheck aan!

2) Dit is wat wij gratis en vrijblijvend voor u doen:

– Onze adviseur bekijkt uw situatie op basis van lucht- en straatfoto’s.
– Uw dak wordt op de centimeter nauwkeurig ingemeten met speciale software.
– Wij ontwerpen het optimale zonnepanelensysteem voor uw situatie.

3) U ontvangt ons “door velen geprezen” advies voor zonnepanelen op uw dak.

Al meer dan 40.000 huishoudens gingen u voor!

Direct advies op maat? Doe de gratis online dakcheck

Referenties Flevoland

Onderstaand vindt u onze installaties in Flevoland. Met meer dan 2.000 installaties vindt u altijd een van onze installaties in de buurt.

Klik op uw woonplaats op de kaart, of gebruik de zoekfunctie

Almere
Fam. Vos Fam. Vos
12 x AXITEC BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

Goede service en zeer nette installatie
Almere
Fam. Van der Velde Fam. Van der Velde
14 x AXITEC zonnepanelen + Solaredge omvormer

Kwam betrouwbaar over.
Almere
Fam. Beuker Fam. Beuker
10 x AXITEC MONO zonnepanelen + Solaredge omvormer

Voor de panelen, solar edge omvormer, van der valk systeem, goede offerte/prijs en naar verwachting (zeker waargemaakte) goede installatie.
Almere
Fam. Bakker Fam. Bakker
14 x AXITEC BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

Offerte zeer duidelijk en nauwkeurig omschreven.Installatie door Vladimir en collega,s perfect uitgevoerd. Kan een ieder dit bedrijf van harte aanbevelen.Totaal cijfer 10 plus.
Lelystad
Fam. Raven Fam. Raven
12 x AXITEC BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

Snell vlotte plaatsing.
Vriendelijke vakkundige mensen.
Duidelijke uitleg achteraf.
Almere
Fam. Dekker Fam. Dekker
12 x AXIPLUS zonnepanelen + SolarEdge omvormer

Biddinghuizen
Fam. Van Kleef Fam. Van Kleef
18 x AXITEC zonnepanelen + SolarEdge omvormer

Zoeken op internet gaf Volta Solar als optie, bleek later zeer dienstverlenend en erg scherp met de prijs van zowel montage als levering van de set.
Dik tevreden!
Aanrader!

Mvg Fam Van Kleef!
Emmeloord
Fam. Doorn Fam. Doorn
11 x AXIPLUS zonnepanelen + SolarEdge omvormer

Almere
Fam. Heus Fam. Heus
14 AXITEC zonnepanelen + SolarEdge omvormer

Goed meegedacht!
Lelystad
Fam. Walstra Fam. Walstra
16 AXITEC zonnepanelen + SolarEdge omvormer

Beste informatieve website. Offerte was erg duidelijk. Perfecte installateurs.