De zon is een onuitputtelijke bron van schone energie, waarmee u fors kunt besparen op uw energielasten. Volta Solar laat inmiddels meer dan 3.600 klanten profiteren van zonne-energie, met kwalitatief goede systemen en perfecte service.

bedrijfspand

Volta Solar heeft meer dan 10 jaar ervaring met zonnepanelen. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonnestroom- installaties is de kernactiviteit van ons bedrijf. Hierbij vormen wij één schakel tussen de fabriek en de eindklant.

Volta Solar is één van de grotere leveranciers van zonnepanelen in Limburg. Al onze referenties in Limburg vindt u op het kaartje onderaan deze pagina.

Aantoonbare kennis en ervaring

De duurzame energiemarkt wordt snel volwassen. Een serieus keurmerk voor installateurs van zonnepanelen past daarbij. Met het "Zonnekeur" kunnen installateurs aantonen dat ze de benodigde kennis en ervaring in huis hebben. Alleen SEI erkende installateurs komen in aanmerking voor het Zonnekeur.

Sei

Volta Solar is "SEI erkend zonnestroom installateur". De SEI erkenning geeft u de zekerheid dat onze technisch beheerder, Hans Schoenmakers, voldoende kennis en ervaring heeft op het gebied van zonnestroom. Ook toont de SEI erkenning aan dat wij adequaat opgeleide mensen in dienst hebben. Onze organisatie wordt jaarlijks gecontroleerd op bepaalde onderdelen.

zonnekeur-installateur
Volta Solar is een Zonnekeur installateur in Nederland. Zonnekeur is ontwikkeld door de branchevereniging Holland Solar en wordt ondersteund door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De onafhankelijke stichting Duurzame Energie Prestatie Keur (DEPK) waarborgt de kwaliteit ervan.

Zonnekeur installateurs hebben aantoonbaar veel ervaring, hebben het landelijke examen zonne-energie installateur behaald en hebben de praktijk toets met goed gevolg doorstaan. Kiezen voor het Zonnekeur is daarom kiezen voor zekerheid, voor een lang, betrouwbaar en veilig gebruik van zonne-energie.
Download certificaat

pand_voltasolar2

Onze adviseurs

Onze adviseurs zijn dagelijks  bezig met zonne-energie. Het is niet iets dat ze "erbij" doen, waardoor ze zich kunnen specialiseren. Iedere dag luisteren ze naar de wensen van de klant en onderzoeken wat technisch mogelijk is. Wij hebben contact met onze fabrikanten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en regelmatig worden er producttrainingen georiganiseerd. Alleen door hier dagelijks mee bezig te zijn kunnen wij u voorzien van het beste advies.

Materialen

Wij werken met zonnepanelen van JA Solar, BenQ, SolarWatt en LG. Onze omvormers zijn doorgaans van SolarEdge. Met SolarEdge plaatsen wij een optimizer per zonnepaneel. Hier zitten veel voordelen aan. Ons montagemateriaal is van het Nedelandse Van der Valk Solar. Als u een offerte aanvraagt, komen alle voor- en nadelen van de verschillende systemen aan bod.

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar 100% tevreden klanten. We doen ons best om het gehele traject van offerte tot oplevering prettig te laten verlopen. Ook na de oplevering blijven wij graag betrokken met ons ServiceGarantPlan. Wij kunnen tegen lage kosten veel zekerheid bieden over het functioneren van uw installatie.

Wat kunt u verdienen met zonne-energie?

1) Vraag binnen 2 minuten uw gratis dakcheck aan!

2) Dit is wat wij gratis en vrijblijvend voor u doen:

– Onze adviseur bekijkt uw situatie op basis van lucht- en straatfoto’s.
– Uw dak wordt op de centimeter nauwkeurig ingemeten met speciale software.
– Wij ontwerpen het optimale zonnepanelensysteem voor uw situatie.

3) U ontvangt ons “door velen geprezen” advies voor zonnepanelen op uw dak.

Al meer dan 40.000 huishoudens gingen u voor!

Direct advies op maat? Doe de gratis online dakcheck

Referenties Limburg

Onderstaand vindt u onze installaties in Limburg. Met meer dan 2.000 installaties vindt u altijd een van onze installaties in de buurt.

Klik op uw woonplaats op de kaart, of gebruik de zoekfunctie

Grevenbicht
Fam. Dohmen Fam. Dohmen
8 x AXITEC BLACK zonnepanelen + Growatt omvormer

Keurige montage, netjes en snel gewerkt. Goede garantie termijn, materialen.
Venlo
Fam. Kasteren Fam. Kasteren
12 x AXITEC zonnepanelen + Solaredge omvormer

Zeer duidelijke website, met uitgebreide uitleg over de werking van de zonnepanelen en optimizers etc. Zeer gunstig in prijs. De dienstverlening was correct, super en snel.
Brunssum
Fam. Bruins Fam. Bruins
12 x AXITEC zonnepanelen + Solaredge omvormer

Kwam voor ons als kundig leverancier van zonnepanelen over, hebben ook goed werk afgeleverd bij installeren.
Gronsveld
Fam. Derwig Fam. Derwig
21 x AXITEC BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

Via kennissen vernomen dat er netjes en secuur gewerkt wordt.
Bunde
Fam. Habets Fam. Habets
10 x AXITEC zonnepanelen + Solaredge omvormer

Mijn zwager beval deze firma aan en dan weet ik dat het een goed bedrijf is.
Maastricht
Fam. Bos Fam. Bos
25 x AXITEC zonnepanelen + Solaredge omvormer

Uw bedrijf is mij aanbevolen via mond op mond reclame en uw dienstverlening heb ik tot nu toe als heel goed ervaren.
Roermond
Fam. Hendriks Fam. Hendriks
24 x TSMC zonnepanelen + Solaredge omvormer

Scherpe prijs en snelle reacties op offerte aanvraag.
Spaubeek
Fam. Claassens Fam. Claassens
21 x AXITEC BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

Complete en duidelijke offerte en info
Maastricht
Fam. Folkeringa-Bacas Fam. Folkeringa-Bacas
12 x AXITEC zonnepanelen + Solaredge omvormer

Prijs kwaliteit verhouding is heel aantrekkelijk en daarnaast de reviews danwel ervaringen van de klanten heeft ons ook geholpen met het maken van de keuze van jullie dienstverlening
Hoensbroek
Fam. Linden Fam. Linden
16 x AXITEC BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

Bedrijfsnaam gekregen van mensen uit de straat, zij waren erg tevreden. Uw personeel was vriendelijk en heeft keurig werk afgeleverd.