De zon is een onuitputtelijke bron van schone energie, waarmee u fors kunt besparen op uw energielasten. Volta Solar laat inmiddels meer dan 3.600 klanten profiteren van zonne-energie, met kwalitatief goede systemen en perfecte service.

bedrijfspand

Volta Solar heeft meer dan 10 jaar ervaring met zonnepanelen. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonnestroom- installaties is de kernactiviteit van ons bedrijf. Hierbij vormen wij één schakel tussen de fabriek en de eindklant.

Volta Solar is één van de grotere leveranciers van zonnepanelen in Noord-Holland. Al onze referenties in Noord-Holland vindt u op het kaartje onderaan deze pagina.

Aantoonbare kennis en ervaring

De duurzame energiemarkt wordt snel volwassen. Een serieus keurmerk voor installateurs van zonnepanelen past daarbij. Met het "Zonnekeur" kunnen installateurs aantonen dat ze de benodigde kennis en ervaring in huis hebben. Alleen SEI erkende installateurs komen in aanmerking voor het Zonnekeur.

Sei

Volta Solar is "SEI erkend zonnestroom installateur". De SEI erkenning geeft u de zekerheid dat onze technisch beheerder, Hans Schoenmakers, voldoende kennis en ervaring heeft op het gebied van zonnestroom. Ook toont de SEI erkenning aan dat wij adequaat opgeleide mensen in dienst hebben. Onze organisatie wordt jaarlijks gecontroleerd op bepaalde onderdelen.

zonnekeur-installateur
Volta Solar is een Zonnekeur installateur in Nederland. Zonnekeur is ontwikkeld door de branchevereniging Holland Solar en wordt ondersteund door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De onafhankelijke stichting Duurzame Energie Prestatie Keur (DEPK) waarborgt de kwaliteit ervan.

Zonnekeur installateurs hebben aantoonbaar veel ervaring, hebben het landelijke examen zonne-energie installateur behaald en hebben de praktijk toets met goed gevolg doorstaan. Kiezen voor het Zonnekeur is daarom kiezen voor zekerheid, voor een lang, betrouwbaar en veilig gebruik van zonne-energie.
Download certificaat

pand_voltasolar2

Onze adviseurs

Onze adviseurs zijn dagelijks  bezig met zonne-energie. Het is niet iets dat ze "erbij" doen, waardoor ze zich kunnen specialiseren. Iedere dag luisteren ze naar de wensen van de klant en onderzoeken wat technisch mogelijk is. Wij hebben contact met onze fabrikanten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en regelmatig worden er producttrainingen georiganiseerd. Alleen door hier dagelijks mee bezig te zijn kunnen wij u voorzien van het beste advies.

Materialen

Wij werken met zonnepanelen van JA Solar, BenQ, SolarWatt en LG. Onze omvormers zijn doorgaans van SolarEdge. Met SolarEdge plaatsen wij een optimizer per zonnepaneel. Hier zitten veel voordelen aan. Ons montagemateriaal is van het Nedelandse Van der Valk Solar. Als u een offerte aanvraagt, komen alle voor- en nadelen van de verschillende systemen aan bod.

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar 100% tevreden klanten. We doen ons best om het gehele traject van offerte tot oplevering prettig te laten verlopen. Ook na de oplevering blijven wij graag betrokken met ons ServiceGarantPlan. Wij kunnen tegen lage kosten veel zekerheid bieden over het functioneren van uw installatie.

Wat kunt u verdienen met zonne-energie?

1) Vraag binnen 2 minuten uw gratis dakcheck aan!

2) Dit is wat wij gratis en vrijblijvend voor u doen:

– Onze adviseur bekijkt uw situatie op basis van lucht- en straatfoto’s.
– Uw dak wordt op de centimeter nauwkeurig ingemeten met speciale software.
– Wij ontwerpen het optimale zonnepanelensysteem voor uw situatie.

3) U ontvangt ons “door velen geprezen” advies voor zonnepanelen op uw dak.

Al meer dan 40.000 huishoudens gingen u voor!

Direct advies op maat? Doe de gratis online dakcheck

Referenties Noord-Holland

Onderstaand vindt u onze installaties in Noord-Holland. Met meer dan 2.000 installaties vindt u altijd een van onze installaties in de buurt.

Klik op uw woonplaats op de kaart, of gebruik de zoekfunctie

Heemskerk
Fam. Plooij Fam. Plooij
14 x Axitec zonnepanelen + Solaredge omvormer

Meest complete pakket. Duidelijke offerte.
Kortenhoef
Fam. Ruiter Fam. Ruiter
11 x AXITEC BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

Duidelijke en volledige offerte met alternatieve. Snel reactie en vakkundig en in duidelijk overleg ter plaatsen gemonteerd.
Breezand
Fam. De Graaf Fam. De Graaf
11 x AXITEC zonnepanelen + Solaredge omvormer

Bij de keuze van het merk kwam ik bij eco pro uit.
Geschikte offerte en goede informatie.
Amsterdam
Fam. Timmerman Fam. Timmerman
12 x AXITEC zonnepanelen + Solaredge omvormer

Eco-Pro was voor mij het meest duidelijk en de mensen wisten exact waar ze het over hadden. De website is zeer duidelijk en geeft antwoord op bijna alles
Anna Paulowna
Fam. Ruitenburg Fam. Ruitenburg
12 x AXITEC BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

Op internet gevonden en vond het een goede site en heb daar verder gekeken bij andere installaties bij ons in de buurt en de bevindingen bij deze mensen waren zeer goed bevonden, zodoende hebben wij voor Volta Solar gekozen. Alles is snel, keurig geplaatst en afgewerkt. Klasse.
Zwaag
Fam. Martens Fam. Martens
10 x AXITEC zonnepanelen + Growatt omvormer

Vanwege goede aanbieding wat betreft de prijs en goede reviews op internet. Wij vonden de dienstverlening prima.
Aardige mensen en goede service.
Noord-Scharwoude
Fam. De Jong Fam. De Jong
9 x AXITEC zonnepanelen + Solaredge omvormer

Met name vanwege de optimizers
Verder duidelijke offerte
Monteurs vakkundig en overleg mogelijk
Nederhorst den Berg
Fam. Hogenboom Fam. Hogenboom
42 x AXITEC zonnepanelen + Solaredge omvormer

Prettige installatie, vriendelijke monteurs.
Voorspoedig gewerkt.
Zeer tevreden!!

Eco-Pro goede levering en prima voorwaarden.
Grootebroek
Fam. de Boer Fam. de Boer
4 x AXITEC zonnepanelen + Growatt omvormer

Ik heb een offerte gevraagd en daar werd op een professionele wijze op gereageerd.
Verder vlot antwoord op mijn vragen.
Tot nu toe zeer tevreden. Prima dienstverlening.
Breezand
Fam. Bruin Fam. Bruin
10 x AXITEC BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

Was via internet bij Eco-Pro terecht gekomen als mogelijke leverancier. Na eerste contact positieve indruk gekregen. Na zorgvuldige selectie van kandidaten Eco-Pro gekozen.

Installatie keurig en flexibel uitgevoerd door installateurs. Beleefde werknemers die keihard werk hebben geleverd. Alles schoon opgeleverd.

NB: Wat nog kan helpen de klant foto's te vragen (of tekening) ter einde zo goed mogelijk het dakplan te realiseren.