De zon is een onuitputtelijke bron van schone energie, waarmee u fors kunt besparen op uw energielasten. Volta Solar laat inmiddels meer dan 3.600 klanten profiteren van zonne-energie, met kwalitatief goede systemen en perfecte service.

bedrijfspand

Volta Solar heeft meer dan 10 jaar ervaring met zonnepanelen. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonnestroom- installaties is de kernactiviteit van ons bedrijf. Hierbij vormen wij één schakel tussen de fabriek en de eindklant.

Volta Solar is één van de grotere leveranciers van zonnepanelen in Zeeland. Al onze referenties in Zeeland vindt u op het kaartje onderaan deze pagina.

Aantoonbare kennis en ervaring

De duurzame energiemarkt wordt snel volwassen. Een serieus keurmerk voor installateurs van zonnepanelen past daarbij. Met het "Zonnekeur" kunnen installateurs aantonen dat ze de benodigde kennis en ervaring in huis hebben. Alleen SEI erkende installateurs komen in aanmerking voor het Zonnekeur.

Sei

Volta Solar is "SEI erkend zonnestroom installateur". De SEI erkenning geeft u de zekerheid dat onze technisch beheerder, Hans Schoenmakers, voldoende kennis en ervaring heeft op het gebied van zonnestroom. Ook toont de SEI erkenning aan dat wij adequaat opgeleide mensen in dienst hebben. Onze organisatie wordt jaarlijks gecontroleerd op bepaalde onderdelen.

zonnekeur-installateur
Volta Solar is een Zonnekeur installateur in Nederland. Zonnekeur is ontwikkeld door de branchevereniging Holland Solar en wordt ondersteund door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De onafhankelijke stichting Duurzame Energie Prestatie Keur (DEPK) waarborgt de kwaliteit ervan.

Zonnekeur installateurs hebben aantoonbaar veel ervaring, hebben het landelijke examen zonne-energie installateur behaald en hebben de praktijk toets met goed gevolg doorstaan. Kiezen voor het Zonnekeur is daarom kiezen voor zekerheid, voor een lang, betrouwbaar en veilig gebruik van zonne-energie.
Download certificaat

pand_voltasolar2

Onze adviseurs

Onze adviseurs zijn dagelijks  bezig met zonne-energie. Het is niet iets dat ze "erbij" doen, waardoor ze zich kunnen specialiseren. Iedere dag luisteren ze naar de wensen van de klant en onderzoeken wat technisch mogelijk is. Wij hebben contact met onze fabrikanten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en regelmatig worden er producttrainingen georiganiseerd. Alleen door hier dagelijks mee bezig te zijn kunnen wij u voorzien van het beste advies.

Materialen

Wij werken met zonnepanelen van JA Solar, BenQ, SolarWatt en LG. Onze omvormers zijn doorgaans van SolarEdge. Met SolarEdge plaatsen wij een optimizer per zonnepaneel. Hier zitten veel voordelen aan. Ons montagemateriaal is van het Nedelandse Van der Valk Solar. Als u een offerte aanvraagt, komen alle voor- en nadelen van de verschillende systemen aan bod.

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar 100% tevreden klanten. We doen ons best om het gehele traject van offerte tot oplevering prettig te laten verlopen. Ook na de oplevering blijven wij graag betrokken met ons ServiceGarantPlan. Wij kunnen tegen lage kosten veel zekerheid bieden over het functioneren van uw installatie.

Wat kunt u verdienen met zonne-energie?

1) Vraag binnen 2 minuten uw gratis dakcheck aan!

2) Dit is wat wij gratis en vrijblijvend voor u doen:

– Onze adviseur bekijkt uw situatie op basis van lucht- en straatfoto’s.
– Uw dak wordt op de centimeter nauwkeurig ingemeten met speciale software.
– Wij ontwerpen het optimale zonnepanelensysteem voor uw situatie.

3) U ontvangt ons “door velen geprezen” advies voor zonnepanelen op uw dak.

Al meer dan 40.000 huishoudens gingen u voor!

Direct advies op maat? Doe de gratis online dakcheck

Referenties Zeeland

Onderstaand vindt u onze installaties in Zeeland. Met meer dan 2.000 installaties vindt u altijd een van onze installaties in de buurt.

Klik op uw woonplaats op de kaart, of gebruik de zoekfunctie

Hoofdplaat
Fam. Voogdt-Ollebek Fam. Voogdt-Ollebek
16 x Solarworld zonnepanelen + Solaredge omvormer

Goede aanbieding, goede uitleg en assistentie bij vragen.
Competitieve aanbieding.
Vlissingen
Fam. Bouff Fam. Bouff
14 x AXITEC BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

Heldere uitleg, goede kwaliteit materialen. Goede en vakkundige installatie.
Yerseke
Fam. Schipper Fam. Schipper
10 x AXITEC BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

Goede informatie bij aanvraag offerte, de monteurs zijn vriendelijk en alles naar wens gemonteerd!
Goes
Fam. Lavooij Fam. Lavooij
6 x AXITEC zonnepanelen + Solaredge omvormer

Geadviseerd door een vriend. Snelle service en antwoord via email. Duidelijke offerte.
Koewacht
Fam. Roelands Fam. Roelands
14 x SolarWorld BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

Omdat na vergelijking Eco-Pro de beste was.
Prima werk en perfect geïnstalleerd.
Koudekerke
Fam. Ebben Fam. Ebben
10 x AXITEC BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

De plaatsing is goed en snel verlopen.
De monteurs hebben zich correct gedragen en goede uitleg gegeven.
Goes
Fam. Feld Fam. Feld
24 x AXITEC zonnepanelen + SolarEdge omvormer

Ossenisse
Fam. Cappendijk Fam. Cappendijk
43 x AXITEC zonnepanelen + Solaredge omvormer

Netjes en vlot gewerkt en zeer tevreden.
Kapelle
Dhr. Bloemhof
Sunkit 8 PLATINUM

Duurzaamheid in combinatie met portemonnee.
Kapelle
A. van Rijs
Sunkit 12 PLATINUM

Ik had een combinatie van redenen. De hoofdreden is de financiele aantrekkelijkheid. Met de korte terugverdientijd is het zeer aantrekkelijk om je eigen geld te 'beleggen' in groene energie voor eigen gebruik. Ook het milieuaspect speelt een rol naast de uitdaging om ons energieverbruik terug te brengen tot de opbrengst van de panelen (ca 2500W). Dat is op dit moment ruim 1000W meer.