De zon is een onuitputtelijke bron van schone energie, waarmee u fors kunt besparen op uw energielasten. Volta Solar laat inmiddels meer dan 3.600 klanten profiteren van zonne-energie, met kwalitatief goede systemen en perfecte service.

bedrijfspand

Volta Solar heeft meer dan 10 jaar ervaring met zonnepanelen. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonnestroom- installaties is de kernactiviteit van ons bedrijf. Hierbij vormen wij één schakel tussen de fabriek en de eindklant.

Volta Solar is één van de grotere leveranciers van zonnepanelen in Zuid-Holland. Al onze referenties in Zuid-Holland vindt u op het kaartje onderaan deze pagina.

Aantoonbare kennis en ervaring

De duurzame energiemarkt wordt snel volwassen. Een serieus keurmerk voor installateurs van zonnepanelen past daarbij. Met het "Zonnekeur" kunnen installateurs aantonen dat ze de benodigde kennis en ervaring in huis hebben. Alleen SEI erkende installateurs komen in aanmerking voor het Zonnekeur.

Sei

Volta Solar is "SEI erkend zonnestroom installateur". De SEI erkenning geeft u de zekerheid dat onze technisch beheerder, Hans Schoenmakers, voldoende kennis en ervaring heeft op het gebied van zonnestroom. Ook toont de SEI erkenning aan dat wij adequaat opgeleide mensen in dienst hebben. Onze organisatie wordt jaarlijks gecontroleerd op bepaalde onderdelen.

zonnekeur-installateur
Volta Solar is een Zonnekeur installateur in Nederland. Zonnekeur is ontwikkeld door de branchevereniging Holland Solar en wordt ondersteund door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De onafhankelijke stichting Duurzame Energie Prestatie Keur (DEPK) waarborgt de kwaliteit ervan.

Zonnekeur installateurs hebben aantoonbaar veel ervaring, hebben het landelijke examen zonne-energie installateur behaald en hebben de praktijk toets met goed gevolg doorstaan. Kiezen voor het Zonnekeur is daarom kiezen voor zekerheid, voor een lang, betrouwbaar en veilig gebruik van zonne-energie.
Download certificaat

pand_voltasolar2

Onze adviseurs

Onze adviseurs zijn dagelijks  bezig met zonne-energie. Het is niet iets dat ze "erbij" doen, waardoor ze zich kunnen specialiseren. Iedere dag luisteren ze naar de wensen van de klant en onderzoeken wat technisch mogelijk is. Wij hebben contact met onze fabrikanten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en regelmatig worden er producttrainingen georiganiseerd. Alleen door hier dagelijks mee bezig te zijn kunnen wij u voorzien van het beste advies.

Materialen

Wij werken met zonnepanelen van JA Solar, BenQ, SolarWatt en LG. Onze omvormers zijn doorgaans van SolarEdge. Met SolarEdge plaatsen wij een optimizer per zonnepaneel. Hier zitten veel voordelen aan. Ons montagemateriaal is van het Nedelandse Van der Valk Solar. Als u een offerte aanvraagt, komen alle voor- en nadelen van de verschillende systemen aan bod.

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar 100% tevreden klanten. We doen ons best om het gehele traject van offerte tot oplevering prettig te laten verlopen. Ook na de oplevering blijven wij graag betrokken met ons ServiceGarantPlan. Wij kunnen tegen lage kosten veel zekerheid bieden over het functioneren van uw installatie.

Wat kunt u verdienen met zonne-energie?

1) Vraag binnen 2 minuten uw gratis dakcheck aan!

2) Dit is wat wij gratis en vrijblijvend voor u doen:

– Onze adviseur bekijkt uw situatie op basis van lucht- en straatfoto’s.
– Uw dak wordt op de centimeter nauwkeurig ingemeten met speciale software.
– Wij ontwerpen het optimale zonnepanelensysteem voor uw situatie.

3) U ontvangt ons “door velen geprezen” advies voor zonnepanelen op uw dak.

Al meer dan 40.000 huishoudens gingen u voor!

Direct advies op maat? Doe de gratis online dakcheck

Referenties Zuid-Holland

Onderstaand vindt u onze installaties in Zuid-Holland. Met meer dan 2.000 installaties vindt u altijd een van onze installaties in de buurt.

Klik op uw woonplaats op de kaart, of gebruik de zoekfunctie

Rotterdam
Fam. van Pelt Fam. van Pelt
17 x Axitec zonnepanelen + Solaredge omvormer

Dienstverlening top, deskundig en klantvriendelijk.
Barendrecht
Fam. van der Vis Fam. van der Vis
16 x Solarworld black zonnepanelen

Vanwege goede referentie en installatie. Garantie was ook
een belangrijk punt.
Valkenburg
Fam. Van Kruining Fam. Van Kruining
9 x SolarWorld BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

Via de nieuwsbrief van Bespaar Bazaar in contact gekomen. Vervolgens het online kenniscentrum bekeken en de offertes vergeleken. Conclusie: deze installatie is de beste die we konden kiezen. We zijn tevreden over de dienstverlening.
Zoetermeer
Fam. Van der Geest Fam. Van der Geest
8 x SolarWorld BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

Tijdens de offerte meegedacht over de mogelijkheden en uitvoering. Opties aangegeven die het totaal resultaat een zeer goede uitstraling geeft. Tijdens de installatie goed overleg met de monteurs welke goed snel en vakkundig hun werkzaamheden hebben uitgevoerd. Een aanrader dus.
Papendrecht
Fam. Reijntjes Fam. Reijntjes
12 x AXITEC zonnepanelen + Solaredge omvormer

Mede door refentie welke door eco pro is afgegeven en nagelopen klanten waren tevreden en mijn gerust gesteld
Delfgauw
Fam. Berkers Fam. Berkers
9 x SolarWorld BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

Dienstverlening prima. Vriendelijk en professioneel.
Reden: heldere voorlichting en jullie leverden wat wij wilden.
Berkel en Rodenrijs
Fam. Emons Fam. Emons
13 x AXITEC BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

Goede uitleg prettig in contact. Goede en vriendelijke montage.
Nieuwerkerk aan den IJssel
Fam. Mense Fam. Mense
30 x AXITEC BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

Goede panelen en nette installatie voor een scherpe prijs.
Uitstekende dienstverlening.
Oegstgeest
Fam. Steen Fam. Steen
22 x Solarworld BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

Prijs/kwaliteit verhouding Prima installatie service, goede vaklui
's-Gravenhage
Fam. Schneider van der Horst Fam. Schneider van der Horst
8 x AXITEC BLACK zonnepanelen + Solaredge omvormer

Vanwege montage op aparte latten ipv dakpannen of panlatten omdat wij een oud dak hebben en zag er professioneel uit op internet.