Over Bespaarbazaar

Hoofdkantoor Volta Limburg, Bespaarbazaar.nl

Hoofdkantoor Volta Limburg te Schinnen, Bespaarbazaar.nl

Bedrijfsgegevens Bespaarbazaar

Deze website, Bespaarbazaar.nl, is een activiteit van Volta Limburg

Bezoekadres:
Breinderveldweg 5
6365 CM Schinnen

Postadres:
Postbus 3011
6061 GA Geleen

Stuur een email
Telefonisch contact

KvK-nummer: 14633613
Btw-nummer: NL852424516B01

Over ons

Volta Limburg is uw specialist op het gebied van zonnepanelen en energiebesparing.

Energie besparen, duurzaam opwekken en efficiënt verbruiken!

Volta Limburg helpt elke Nederlander:

 • energieverspilling te voorkomen,
 • efficiënt om te gaan met energie,
 • zelf duurzame energie op te wekken.

Volta Limburg is een bron van kennis en inspiratie voor consumenten die zelf duurzame energie willen opwekken of energie willen besparen. Op deze website vindt u honderden producten die hieraan bijdragen, en tevens duizenden product beoordelingen van klanten die hun ervaringen met u delen.

Onze producten

Bespaarbazaar is sinds 2007 specialist in energiebesparende producten. Vele klanten door heel Nederland kozen al voor de sterke punten van onze webshop: prijs- kwaliteit, kennis en service!

 • Beste prijs- kwaliteit verhouding

  Door onze werkwijze kunnen wij bekende A-merken altijd tegen een goede prijs leveren. Wij geloven niet in collectieve inkoopacties en grote kortingen. Wij geven altijd onze beste prijs, aan iedereen.

 • Technische kennis en goede adviezen

  Met een degelijke technische achtergrond en ruim 10 jaar ervaring kunt u rekenen op goede adviezen. Wij beschikken over alle hulpmiddelen om te adviseren over groot- en kleinschalige energiebesparing.

 • Servicegerichte houding

  Al sinds de start van ons bedrijf stellen wij een tevreden klant boven alles. Niet voor niets werd onze webwinkel Bespaarbazaar.nl 3 jaar op rij verkozen tot beste webwinkel van Nederland op de Nationale Thuiswinkel Awards. Op onze website vindt u veel referenties van onze klanten.

Energiebesparende producten

Energie die u niet verbruikt, hoeft u ook niet op te wekken. Daarom leveren wij inmiddels meer dan 1.000 slimme, energie/gas/water besparende producten.

Onder een slim bespaar product verstaan wij een betaalbaar product waarmee u veel energie en kosten kunt besparen, zonder daarbij in te leveren op comfort. Onze producten verdient u doorgaans binnen een jaar terug.

Wij vinden het ook belangrijk dat:

 • Een product op een eerlijke manier geproduceerd is met respect voor Mens en Milieu.
 • Rekening is gehouden met de herbruikbaarheid na einde levensduur.
 • Het product op milieuvriendelijke wijze verpakt is.

Op gebied van duurzaamheid proberen we onze eigen bedrijfsprocessen continu te verbeteren zodat de belasting op het milieu minimaal blijft. Onze pakketten worden bijvoorbeeld CO2 neutraal verzonden door PostNL.

3 jaar op rij Beste Webwinkel

Bespaarbazaar.nl werd in 2011, 2012 en 2013 door het publiek uitgeroepen tot Beste Webwinkel op de nationale Thuiswinkel Awards. Onze klanten hebben ons beoordeeld op onder andere prijs, kwaliteit, assortiment, levering en service. Drie jaar op rij kwamen wij als winnaar uit de bus met de meeste en beste beoordelingen.

Opiness beoordelingen

Behalve het invullen van cijfers voor elk onderdeel, kunnen klanten ook iets bij hun beoordeling schrijven. Deze beoordelingen worden ieder jaar gepubliceerd op de onafhankelijke website van Opiness.
Lees verder op Wugly.nl >

Productbeoordelingen

Onze klanten schrijven dagelijks beoordelingen op onze website. Er zijn al meer dan 5.000 productbeoordelingen door onze klanten geschreven.

Historie

Hans Schoenmakers werkt na zijn opleiding HTS Energietechniek voor verschillende adviesbureaus. Hij adviseert bedrijven waar kansen voor energiebesparing liggen. In 2007 besluit Hans een bedrijf te beginnen gericht op de verkoop van zonnepanelen en energiebesparende producten. Bespaarbazaar maakt energie besparen gemakkelijk voor iedereen.

Partners

Volta Limburg is vaste servicepartner van Essent en werkt samen met 5 andere erkende servicepartners. Met ons landelijke netwerk van 40 gespecialiseerde adviseurs, 600 servicemonteurs en onze installatiepartners, verzorgen we het warmtecomfort van uw huis. We zorgen, samen met de andere servicepartners van Essent, voor een landelijke dekking op het gebied van o.a. CV-ketels, Onderhoud, Zonne-energie, Warmtepompen, Isolatie en Ventilatie.

 

Essent

Essent is een energieleverancier die elektriciteit, gas en andere energieproducten, zoals zonnepanelen levert aan 2,5 miljoen consumenten en bedrijven in Nederland en België. Het hoofdkantoor van Essent staat in ’s-Hertogenbosch. Essent levert veel meer dan stroom en gas… Essent levert comfort thuis.

 

Stichting Natuur & Milieu

Natuur & Milieu gelooft in een mooie, gezonde en duurzame wereld. Waarin mensen leven, werken en ondernemen zonder schade aan natuur en milieu. Waar duurzame keuzes aantrekkelijk zijn. Samen met mensen, bedrijven en overheden maakt Natuur & Milieu onze wereld beter met een stap vooruit.

 

De transformatie naar een duurzame wereld is pas net begonnen. Wij willen graag voorop lopen en nodigen u van harte uit met ons mee te doen, nu en in de toekomst!

Ziet u ook mogelijkheden tot samenwerking?
Neem dan eens vrijblijvend contact op.