Over Bespaarbazaar

Hoofdkantoor Volta Solar, Bespaarbazaar.nl

Hoofdkantoor Volta Solar in Heerlen, Bespaarbazaar.nl

Bedrijfsgegevens Bespaarbazaar

Deze website, Bespaarbazaar.nl, is een activiteit van Volta Solar BV

Bezoekadres:
Eisterweg 6
6422 PN Heerlen

Postadres:
Postbus 113
6400 AC Heerlen

Stuur een email

KvK-nummer: 57067325
BTW-identificatienummer: NL852424516B01

Over ons

Volta Solar is uw specialist op het gebied van zonnepanelen en energiebesparing.

Energie besparen, duurzaam opwekken en efficiënt verbruiken!

Volta Solar helpt elke Nederlander:

 • energieverspilling te voorkomen,
 • efficiënt om te gaan met energie,
 • zelf duurzame energie op te wekken.

Volta Solar is een bron van kennis en inspiratie voor consumenten die zelf duurzame energie willen opwekken of energie willen besparen. Op deze website vindt u honderden producten die hieraan bijdragen, en tevens duizenden productbeoordelingen van klanten die hun ervaringen met u delen.

Onze producten

Zonnepanelenzonnepanelen

Volta Solar is sinds 2007 specialist in energiebesparende producten waaronder zonnepanelen. Vele klanten door heel Nederland kozen al voor de sterke punten van Volta Solar: prijs- kwaliteit, kennis en service!

 • Beste prijs- kwaliteit verhouding

  Door onze werkwijze kunnen wij bekende A-Merken altijd tegen een goede prijs leveren. Wij geloven niet in collectieve inkoopacties en grote kortingen. Wij geven altijd onze beste prijs, aan iedereen.

 • Technische kennis en goede adviezen

  Met een degelijke technische achtergrond en 10 jaar solar- ervaring kunt u rekenen op goede adviezen. Wij beschikken over alle hulpmiddelen om uw situatie goed in kaart te brengen.

 • Servicegerichte houding

  Al sinds de start van ons bedrijf stellen wij een tevreden klant boven alles. Niet voor niets werd onze webwinkel Bespaarbazaar.nl 3 jaar op rij verkozen tot beste webwinkel van Nederland op de Nationale Thuiswinkel Awards. Op onze website vindt u veel referenties van onze klanten.

Energiebesparende productenEnergiebox Bespaarbazaar

Energie die u niet verbruikt, hoeft u ook niet op te wekken. Daarom leveren wij inmiddels meer dan 1.000 slimme, energiebesparende producten.

Onder een slim bespaarproduct verstaan wij een betaalbaar product waarmee u veel energie en kosten kunt besparen, zonder daarbij in te leveren op comfort. Onze producten verdient u doorgaans binnen een jaar terug.

Wij vinden het ook belangrijk dat:

 • Een product op een eerlijke manier geproduceerd is met respect voor Mens en Milieu.
 • Rekening is gehouden met de herbruikbaarheid na einde levensduur.
 • Het product op milieuvriendelijke wijze verpakt is.

Op gebied van duurzaamheid proberen we onze eigen bedrijfsprocessen continu te verbeteren zodat de belasting op het milieu minimaal blijft. Onze pakketten worden bijvoorbeeld CO2 neutraal verzonden door PostNL.

3 jaar op rij Beste Webwinkel

Bespaarbazaar.nl werd in 2011, 2012 en 2013 door het publiek uitgeroepen tot Beste Webwinkel op de nationale Thuiswinkel Awards. Onze klanten hebben ons beoordeeld op onder andere prijs, kwaliteit, assortiment, levering en service. Drie jaar op rij kwamen wij als winnaar uit de bus met de meeste en beste beoordelingen.

Winnaar Thuiswinkel Awards 2011, 2012 en 2013

Opiness beoordelingen

Behalve het invullen van cijfers voor elk onderdeel, kunnen klanten ook iets bij hun beoordeling schrijven. Deze beoordelingen worden ieder jaar gepubliceerd op de onafhankelijke website van Opiness.
Lees verder op Wugly.nl >

Trustpilot beoordelingen

Door het jaar heen vragen wij klanten continu of alles naar wens is verlopen. Ook worden klanten uitgenodigd om een beoordeling achter te laten op de onafhankelijke website van Trustpilot. Op Trustpilot vindt u meer algemene beoordelingen over ons bedrijf.
Lees verder op Trustpilot.nl >

Productbeoordelingen en zonnepanelen enquetes

Onze klanten schrijven dagelijks beoordelingen op onze website. Er zijn al meer dan 5.000 productbeoordelingen door onze klanten geschreven. Tevens houden wij enquêtes onder alle klanten die zonnepanelen hebben gekocht. Deze enquêtes kunt u terug vinden op de zonnepanelen referentiepagina.

Historie

Hans Schoenmakers werkt na zijn opleiding HTS Energietechniek voor verschillende adviesbureaus. Hij adviseert bedrijven waar kansen voor energiebesparing liggen.

In 2007 besluit Hans een bedrijf te beginnen gericht op de verkoop van zonnepanelen en energiebesparende producten. Volta Solar maakt energie besparen gemakkelijk voor iedereen. In 2015 is Volta Solar een van de grootste zonnepanelen- leveranciers van Nederland. Alles van advies, inkoop, verkoop, distributie tot montage wordt in eigen beheer uitgevoerd.

Partners

We zijn erg trots op ons groeiend netwerk van partners. Steeds vaker mogen wij samenwerken met toonaangevende organisaties en deelnemen aan inspirerende initiatieven. Enkele voorbeelden zijn:
Essent logo

Essent

Essent is een energieleverancier die elektriciteit, gas en andere energieproducten, zoals zonnepanelen levert aan 2,5 miljoen consumenten en bedrijven in Nederland en België. Het hoofdkantoor van Essent staat in ’s-Hertogenbosch.
Essent levert veel meer dan stroom en gas… Essent levert comfort thuis.

Natuur en Milieu logo

Stichting Natuur & Milieu

Natuur & Milieu gelooft in een mooie, gezonde en duurzame wereld. Waarin mensen leven, werken en ondernemen zonder schade aan natuur en milieu. Waar duurzame keuzes aantrekkelijk zijn. Samen met mensen, bedrijven en overheden maakt Natuur & Milieu onze wereld beter met een stap vooruit.

 

De transformatie naar een duurzame wereld is pas net begonnen. Wij willen graag voorop lopen en nodigen u van harte uit met ons mee te doen, nu en in de toekomst!

Ziet u ook mogelijkheden tot samenwerking?
Neem dan eens vrijblijvend contact op.