• gratis verzending vanaf 49 euro
  • 24 uurs levering
  • verzenddatum zelf kiezen
OVER ONS  |  IN DE MEDIA

Bedrijfsgegevens

Deze website is een activiteit van Volta Solar BV

Bezoekadres:
Eisterweg 6
6422 PN Heerlen

Postadres:
Postbus 113
6400 AC Heerlen

Stuur een e-mail

T: 045 562 27 22
F: 045 562 27 23

KvK-nummer: 57067325
BTW-identificatienummer: NL852424516B01


Over ons

Volta Solar is uw specialist op het gebied van zonnepanelen en energiebesparing.

Energie besparen, duurzaam opwekken en efficiënt verbruiken!
Volta Solar helpt iedere Nederlander:

- energieverspilling te voorkomen,
- efficiënt omgaan met energie,
- zelf duurzame energie op te wekken.

Volta Solar wilt een bron van kennis en inspiratie zijn voor consumenten die zelf duurzame energie willen opwekken, of energie willen besparen. Op deze website vindt u honderden producten die hieraan bijdragen, maar ook duizenden productbeoordelingen van klanten die hun ervaringen met u delen.


Onze producten

Zonnepanelen


Volta Solar is sinds 2007 specialist in energiebesparende producten, waaronder zonnepanelen. Vele klanten door heel Nederland kozen al voor de sterke punten van Volta Solar: prijs- kwaliteit, kennis en service!

Beste prijs- kwaliteit verhouding
Door onze werkwijze kunnen wij de bekende A-Merken altijd tegen goede prijzen leveren. Wij geloven niet in collectieve inkoopacties en grote kortingen. Wij geven altijd onze beste prijs, aan iedereen.

Technische kennis en goede adviezen
Met een degelijke technische achtergrond en meer dan 8 jaar solar- ervaring kunt u rekenen op een goede adviezen. Wij beschikken over alle hulpmiddelen om uw situatie goed in kaart te brengen en een advies op maat af te leveren.

Servicegerichte houding
Een tevreden klant staat al sinds de start van ons bedrijf boven alles. Niet voor niets werd onze webwinkel Bespaarbazaar.nl 3 jaar op rij verkozen tot beste webwinkel van Nederland op de Nationale Thuiswinkel Awards. Op onze website vindt u veel referenties van onze klanten.


Energiebesparende producten

Energie die u niet verbruikt hoeft u ook niet op te wekken met zonnepanelen. Daarom leveren wij inmiddels meer dan 1.000 slimme energiebesparende producten.

Onder een slim bespaarproduct verstaan wij een betaalbaar product waarmee u veel energie en kosten kunt besparen, zonder daarbij in te leveren op comfort. Onze producten verdient u doorgaans binnen een jaar terug.

Wij vinden het ook belangrijk dat:
- Een product op een eerlijke manier geproduceerd is, met respect voor Mens en Milieu.
- Rekening is gehouden met de herbruikbaarheid na einde levensduur.
- Het product op milieuvriendelijke wijze verpakt is.

Op gebied van duurzaamheid proberen we onze eigen bedrijfsprocessen continu te verbeteren, zodat de belasting op het milieu minimaal blijft. Onze pakketten worden bijvoorbeeld CO2 neutraal verzonden door PostNL.


Beste Webwinkel 2011, 2012 & 2013


Bespaarbazaar.nl werd in 2011, 2012 en 2013 door het publiek uitgeroepen tot Beste Webwinkel op de nationale Thuiswinkel Awards. Onze klanten hebben ons beoordeeld op onder andere: prijs, kwaliteit, assortiment, levering en service. Dit jaar zijn wij voor de derde keer op rij als winnaar uit de bus gekomen met de meeste en de beste beoordelingen.Wugly beoordelingen
Behalve het invullen van de cijfers voor ieder onderdeel kunnen klanten ook iets bij hun beoordeling schrijven. Deze beoordelingen worden ieder jaar gepubliceerd op de onafhankelijke website van Wugly.
Lees verder op Wugly.nl >

Trustpilot beoordelingen
Door het jaar heen vragen wij klanten continu of alles naar wens is verlopen. Klanten worden uitgenodigd een beoordeling achter te laten op de onafhankelijke website van Trustpilot. Op Trustpilot vindt u meer algemene beoordelingen over ons bedrijf.
Lees verder op Trustpilot.nl >

Productbeoordelingen en zonnepanelen enquetes
Onze klanten schrijven dagelijks beoordelingen op onze website. Er zijn al meer dan 5.000 productbeoordelingen door onze klanten geschreven. Onder alle klanten die zonnepanelen hebben gekocht houden wij enquetes. Deze kunt u terug vinden op zonnepanelen referentiepagina.


Historie

Hans Schoenmakers werkt na zijn opleiding HTS Energietechniek voor verschillende adviesbureaus. Hij adviseert bedrijven waar kansen voor energiebesparing liggen.

In 2007 besluit Hans een bedrijf te beginnen gericht op de verkoop van zonnepanelen en energiebesparende producten. Volta Solar maakt energie besparen gemakkelijk voor iedereen. In 2015 is Volta Solar een van de grootste zonnepanelen- leveranciers van Nederland. Alles van advies, inkoop, verkoop, distributie tot montage wordt in eigen beheer uitgevoerd.

EcoPro_bedrijfspand4


Partners

We zijn erg trots op ons groeiend netwerk van partners. Steeds vaker mogen wij samenwerken met toonaangevende organisaties en deelnemen aan inspirerende initiatieven. Enkele voorbeelden zijn:


Meer Met Minder

Bespaarbazaar verzorgt een webshop voor het Woningdossier van Meer Met Minder. 

Meer Met Minder is de nationale energiebesparingsaanpak voor bestaande woningen en andere gebouwen. Het is een gezamenlijk initiatief van de overheid, bouw-, installatie- en energiebedrijven.
Doel van de aanpak is om bestaande woningen en gebouwen gemiddeld 20 tot 30% energiezuiniger te maken.Vereniging Eigen Huis

BespaarBazaar.nl is alliantiepartner van Vereniging Eigen Huis.
Vereniging Eigen Huis behartigt als grootste consumentenorganisatie van Nederland de belangen van Nederlandse eigenwoningbezitters.

In samenwerking met Vereniging Eigen Huis verzorgt BespaarBazaar.nl speciale aanbiedingen voor in het Eigen Huis Magazine dat maandelijks aan de bijna 700.000 leden verzonden wordt.

PGGM

PGGM is inkomensverzorger voor alle mensen in de sector zorg en welzijn. Voor al die mensen wil PGGM een toegewijde, betrouwbare, duurzame en integere partner zijn.

In samenwerking met PGGM verzorgt BespaarBazaar.nl regelmatig speciale aanbiedingen voor in het PGGM Magazine dat aan 470.000 leden verzonden wordt.
Gulpener Bier

Onder de naam Puurzaam verenigt Gulpener bewuste genieters en bier. Een bewuste genieter zoekt continu naar de puurzame dingen des levens. Hij bekent kleur en hecht waarde aan pure echtheid.

In samenwerking met Gulpener verzorgt BespaarBazaar.nl regelmatig speciale aanbiedingen voor de lezers van het magzine Puurzaam.
Stichting iNSnet

iNSnet is een not-for-profit communicatie netwerk dat zich inzet voor een duurzame samenleving. In samenwerking met iNSnet verzorgt BespaarBazaar.nl lezersaanbiedingen voor DuurzaamNieuws.nl en vele anderen websites waarbij het thema "Duurzaam" centraal staat.
Linkpartners

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze overige partners en andere interessante site op gebied van duurzaamheid en energiebesparing.
De transformatie naar een duurzame wereld is pas net begonnen. Wij willen graag voorop lopen en nodigen u van harte uit met ons mee te doen, nu en in de toekomst!

Ziet u ook mogelijkheden tot samenwerking?
Neem dan eens vrijblijvend contact op.

 

Winkelwagen
Geen artikelen
€ 0,00
Klantenservice
Kunnen wij u helpen?
Bel of mail:
(045) 562 27 22
stuur een mail
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17.00 uur