RREW

Heeft u als gemeente de uitkering Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW) met succes aangevraagd? Dan kunt u aan de slag om de huiseigenaren en huurders in uw gemeente te helpen bij het nemen van energiebesparende maatregelen. Bij de Bespaarbazaar vindt u verschillende pakketten met producten die inwoners thuis helpen het energieverbruik verminderen. Met de bespaarboxen kunt u de RREW uitkering optimaal inzetten.

RREW gebruiken in uw gemeente

Vanuit de RREW is er maximaal € 100 per woning in uw gemeente beschikbaar, zowel voor huurders als woningeigenaren. Op basis van dit budget hebben we enkele bespaarboxen samengesteld. De boxen bestaan uit verschillende energiebesparende producten, zoals:

  • Tochtstrippen
  • Radiatorfolie
  • Tijdschakelaars
  • Led-lampen

Bekijk ons assortiment bespaarboxen:
Bespaarboxen

Het is mogelijk om zelf een bespaarbox samen te stellen. Deze is in verschillende maten leverbaar (S,M,L) en kan ook worden voorzien van uw eigen logo of een persoonlijke boodschap. Daarnaast regelen wij de logistiek. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Looptijd uitkering

De RREW loopt tot en met 31 juli 2022. De activiteiten waarvoor u de uitkering heeft aangevraagd moeten voor deze datum afgerond zijn. Met een bespaarbox kunt u de subsidie snel en eenvoudig inzetten voor de inwoners van uw gemeente.