Zakelijk

Bent u op zoek naar unieke relatiegeschenken, wilt u uw klanten, leden of inwoners graag slimme zakelijke producten aanbieden, of bent u op zoek naar een samenwerking op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing? Bekijk hier beneden de mogelijkheden. Ook als u op zoek bent naar een goede leverancier van zonnepanelen voor uw bedrijf, bent u bij ons aan het juiste adres.

Zakelijke producten

Webshopproducten met uw bedrijfslogoZakelijke producten met bedrijfslogo

Wij hebben ruime ervaring met het leveren van grotere aantallen, zoals een relatiegeschenk met bedrukking, of volledig in de huisstijl van de klant. Neem contact met ons op, of gebruik de offerteknop op de productpagina’s om een offerte aan te vragen.

Energieboxen en cadeaubonnen

Wilt u uw relatie zelf laten kiezen? Op Bespaarbazaar.nl vindt uw relatie ons zorgvuldig samengestelde assortiment energiebesparende en duurzame producten. Een fraaie cadeaubon met uw persoonlijke boodschap wordt eenvoudig verzilverd met een unieke code.

RRE en RREW regeling

Voor gemeentes is het mogelijk om de uitkering Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW) in te zetten om inwoners te helpen bij het besparen van energie. In ons assortiment hebben we diverse bespaarboxen, bestaande uit verschillende water-, gas- en energiebesparende producten. Als gemeente kunt u dit aanbieden bij de verschillende huiseigenaren en huurders binnen uw regio. Neem contact met ons via klantenservice@bespaarbazaar.nl op voor de mogelijkheden.

Zonnepanelen voor uw bedrijf?

Bent u op zoek naar een goede leverancier van zonnepanelen voor uw bedrijf?
Met meer dan 1.000 geleverde PV installaties aan particulieren en bedrijven hebben wij alles in huis voor:

  • Een gedegen advies
  • De beste prijs/ kwaliteit verhouding
  • Vakkundige installatie

Ga voor meer informatie naar https://voltasolar.nl/zakelijk/.

Samenwerken

Wilt u onze duurzame producten onder de aandacht brengen van uw relaties, klanten of leden? Dan zijn vele vormen van samenwerking mogelijk.

Affiliate programma’s

Heeft u een druk bezochte website op het gebied van energiebesparing of duurzaamheid? Wilt u uw bezoekers relevante content bieden en daarmee extra inkomsten voor u zelf genereren? Meldt u dan aan als een van onze affiliate partners. Wij zijn aangesloten bij Affilinet.

Hoe werkt het?

Het komt er kortweg op neer dat u een link, banner of product van Bespaarbazaar.nl op uw site of in uw nieuwsbrief plaatst. Wanneer een van uw bezoekers een bestelling bij ons plaatst ontvangt u van ons een commissie die op kan lopen tot 10% van de gerealiseerde omzet.

Hoe begin ik?

Stap 1: U meld zich aan bij Affilinet

Stap 2: Zodra u als affiliate bent geaccepteerd, kunt u campagnes selecteren. U selecteert vervolgens de Bespaarbazaar.nl campagne.

Stap 3: Wij bekijken uw site en keuren uw aanmelding goed, danwel af.

Stap 4: Zodra uw site is goedgekeurd, kunt u links en banners naar Bespaarbazaar.nl op uw website plaatsen. De codes daarvoor kunt u opvragen en aanmaken. Wij hebben zelfs een XML-productfeed en verschillende banners beschikbaar gesteld.

Stap 5: Als één van uw bezoekers via uw site iets bij Bespaarbazaar.nl bestelt, ontvangt u een commissie. Affiliate-netwerk Affilinet draagt vervolgens zorg voor de uitbetaling van het commissiebedrag.

Joint Promotion of Ledenkorting

Wilt u uw klanten slimme energiebesparende producten aanbieden? Wij bieden een kant- en klaar assortiment met honderden slimme bespaarproducten voor in en om het huis. Al deze producten kunnen wij uit voorraad binnen 24 uur bij uw klanten laten bezorgen.

Het is ook mogelijk om een afgeschermde landingspagina op Bespaarbazaar.nl in te richten, exclusief voor uw klanten of leden.

Heeft u interesse in de mogelijkheden?

Neem dan contact op via klantenservice@bespaarbazaar.nl.